Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 343 от 807 ПърваПърва ... 243293333341342343344345353393443 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,421 до 3,430 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    А успя ли да си направиш нукове от дърво,като на оня бляд.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Ачо , досега съм работил други работи .
    Защо питаш ?

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    И аз същото.Не опрях до тях...

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Скица !

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Обещал съм нещо на Гошо1974 и ще го направя .

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    И още едно за Ангел Шопов .
    Така искам .

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Колега АГРО, покрай дигитализацията на пчеларството беше писал, как ще цъкаш на компа и ще управляваш манго дистанционно. В момента такива санират при мен. Чудо са. Да ти направя ли един клип, за онагледяване.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    На нашия блок вече минаха със санирането, точно от боята бяха. Знам го това чудо, нищо ново под слънцето. Сега чакам да видя от коя страна първо ще почне да пада изолацията. Обаче има и следното - при мен една от монтажните бригади също е от боята. Работят повече от останалите, като следствие изкарват повече пари от другите, особено ако работата позволява да е на акорд. Проверявал съм внимателно след тях, брак има наравно с всички останали, забележки пак толкова. Вследствие по-кратките срокове на изпълнение ми спестяват доста разходи. Ако можеха да вършат и майсторската работа, цена нямаше да имат, но, за съжаление, акъла не им достига.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Ако можеха да вършат и майсторската работа, цена нямаше да имат, но, за съжаление, акъла не им достига.
    Свиквайте,свиквайте момци! Това е бъдещето на България.Те ще са работниците,началниците,де путатите,министрите и президентите на бъдеща България.Забравих нещо много важно–те ще са бизнесмените/твърдо ще ви изземат тези функции най–брутално/.Сегашните олигарси ще са изчезнали предвидливо някъде извън тази територия наречена България.
    Ще кажете,че съм черноглед.Не, не съм.Такава е действителността.Не трябва да си заравяме главата в пясъка като щрауса.
    Преди 2 години при мен бяха само 2%,сега са 40% от персонала.А и чалгаджийското поколение след 90 година е също толкова грамотно като тях,никаква разлика м/у ''индианци и бели''относно ограмотяването.Мисля,че списването тук говори достатъчно .
    Акъла им достига,грешката е твоя.Те си вземат помощите давани им от нашите заплати,а там си заработват допълнително,нелегално.Ник ой не ги търси работят ли,не работят ли,крадат ли,плячкосват ли?
    Какво да ти обяснявам като всички го виждаме с очите си,навсякъде,посевместно и само псуваме.На това му се вика примиренчество с действителността.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    ...
    Акъла им достига,грешката е твоя.Те си вземат помощите давани им от нашите заплати,а там си заработват допълнително,нелегално.Ник ой не ги търси работят ли,не работят ли,крадат ли,плячкосват ли?
    Какво да ти обяснявам като всички го виждаме с очите си,навсякъде,посевместно и само псуваме.На това му се вика примиренчество с действителността.
    И си прав, и не си. Да не мислиш, че на мен ми се иска да работя с манго, който не иска да го назначавам, за да не си изгуби помощите. Утре, ако стане нещо с него, аз влизам в затвора. Но, при положение, че здрави, прави младежи не искат да работят, какво друго ми остава.
    Може и да съм го писал вече из темите - преди две години посред лято имах обект в района на Лом. Отивам аз в селото да търся местни общи работници. Гледам - пред магазина, на две маси, пълнолетни безработни здрави бели младежи пият бира по обяд. От време на време поръчват по една бира на вересия, пари нямат. Съобщавам им за 35 лв надник чисти пари плюс осигуровки на 8 часа работа, сравнително чиста и не е тежка, на място в селото. Колко мислите дойдоха - от 12 се явиха двама, единият изчезна на втория ден.
    За съпоставка същата картинка при тъмнозелените от друго село - докато да почнем поредния обект,всеки ден ме питат "Бате, няма ли да отиваме вече на обект някъде, децата гладни." Сами си правете изводите.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Страница 343 от 807 ПърваПърва ... 243293333341342343344345353393443 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 19 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •