Свиквайте,свиквайте момци! Това е бъдещето на България.Те ще са работниците,началниците,де путатите,министрите и президентите на бъдеща България.Забравих нещо много важно–те ще са бизнесмените/твърдо ще ви изземат тези функции най–брутално/.Сегашните олигарси ще са изчезнали предвидливо някъде извън тази територия наречена България.
Ще кажете,че съм черноглед.Не, не съм.Такава е действителността.Не трябва да си заравяме главата в пясъка като щрауса.
Преди 2 години при мен бяха само 2%,сега са 40% от персонала.А и чалгаджийското поколение след 90 година е също толкова грамотно като тях,никаква разлика м/у ''индианци и бели''относно ограмотяването.Мисля,че списването тук говори достатъчно .
Акъла им достига,грешката е твоя.Те си вземат помощите давани им от нашите заплати,а там си заработват допълнително,нелегално.Ник ой не ги търси работят ли,не работят ли,крадат ли,плячкосват ли?
Какво да ти обяснявам като всички го виждаме с очите си,навсякъде,посевместно и само псуваме.На това му се вика примиренчество с действителността.