нали знаеш човек се лъже веднъж ... щом смята че за 12 лв. си струва да си "опетниш" доброто име... освен това лично аз бих му направил добра реклама из всички групи и форуми...
а конкретно за меда от мащерка на снимката това е гръцка марка и вероятноста да е само красива опаковка е твърде малка...
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Една тенекия, на едро ли е?
https://www.olx.bg/ad/naturalen-pche...tml#240c348c9f
Някъде да виждаш да те плаша? А меда си го продавам както всички и се съобразявам с тях. Знаеш ли колко колеги пчелари има около мен и всеки ден се срещаме по 100 пъти? Някои се мъчат да свалят цената, а повечето си купуват от моя мед без да свалям цената. Избих ги с качество, обноски, толерантност, честност и бързи и точни доставки. До дома, до работата, кой къде иска без да се съобразявам, че колата ще ми изгори повече бензин отколкото струва меда. Само още не съм им го поднасял сутрин в леглото. След като си си дал задника под наем, няма защо да ревеш.
Извинявам се, но мисля че за масовия потребител тенекията от 25 кг Е "на едро".
Освен това в конкретния пример обявата е некоректна - има разминаване между продаван продукт и рекламиран продукт (снимката не е на въпросната тенекия, дори поражда съмнения, че е авторска и автентична). Къде е етикетът, къде е името, кой носи отговорност пред потребителя? Аз не бих си купил така рекламиран продукт, ако ще да струва и 1 лв.
Изобщо, в темата се говори за една цена, но дали продуктът е един и същ?
Един и същи ли е продуктът добит от обширни блокове с монокултури и от гори и ливади? От семейства, третирани редовно с бойни отровни вещества и с биологични средства само при необходимост? Центрофугиран в поцинкована и в неръждаема центрофуга? Претопяван, мешан, подправян? Напълнен в използвани буркани от туршия и в нови буркани със сертификат? Без етикет и с етикет с открита и ясна информация - най-вече с името на производителя (ама трябвало регистрации, анализи, изисквания към помещения, оборудване, амбалажи)?
Със сигурност - не.
Е, различен продукт, различна цена. Пазар голям, потребителят да избира.
В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))