Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 336 от 496 ПърваПърва ... 236286326334335336337338346386436 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,351 до 3,360 от общо 4956
    Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Точно така ако ти се вързва сметката пусни го по 1лв. Защо го давате по 12лв., вие не мислите за мен, не сте колеги, давайте го 25лв.,за да искам и аз повече от 4лв.

еми така кажи че не сме колеги пчелари и въпроса е решен...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    еми така кажи че не сме колеги пчелари и въпроса е решен...
    Не е решен, не бягай по тъча. Защо не продавате по 25лв. Как го изчислихте 12лв.Аз искам да го продавате по 25лв.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    И накрая да не излезе, че си си купил само луксозна опаковка.
    нали знаеш човек се лъже веднъж ... щом смята че за 12 лв. си струва да си "опетниш" доброто име... освен това лично аз бих му направил добра реклама из всички групи и форуми...

а конкретно за меда от мащерка на снимката това е гръцка марка и вероятноста да е само красива опаковка е твърде малка...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Не е решен, не бягай по тъча. Защо не продавате по 25лв. Как го изчислихте 12лв.Аз искам да го продавате по 25лв.
    защо да бягам не може ли да ходя

Това как са го изчислили че е 12 лв. не знам и питаш грешния човек аз също питах дори и анкета пуснах но така и не разбрах как ги определят тези цени.... 25 е малко... искам по 150 лв./кг

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Не съвсем. Дори сме съвсем близко. Обоснови се.
    Ето ти справка от мен:https://www.olx.bg/stara-zagora/q-%D...rice%3Ato%5D=6
    rosty_sz това са цени на едро, но са снимали буркана само за рекламата. Такива бяха цените и миналата година, не са мръднали от тогава.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    rosty_sz това са цени на едро, но са снимали буркана само за рекламата. Такива бяха цените и миналата година, не са мръднали от тогава.
    Една тенекия, на едро ли е?
    https://www.olx.bg/ad/naturalen-pche...tml#240c348c9f

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Сега не пишеш ли каквото ти е кеф - някой да ти е забранил? Хайде не бъзикай котето по задника.
    Плашиш, що ве? За дето не ви подържам цената. Вие как подържате моята.Ти на 25лв. ли продаваш.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Плашиш, що ве? За дето не ви подържам цената. Вие как подържате моята.Ти на 25лв. ли продаваш.
    Някъде да виждаш да те плаша? А меда си го продавам както всички и се съобразявам с тях. Знаеш ли колко колеги пчелари има около мен и всеки ден се срещаме по 100 пъти? Някои се мъчат да свалят цената, а повечето си купуват от моя мед без да свалям цената. Избих ги с качество, обноски, толерантност, честност и бързи и точни доставки. До дома, до работата, кой къде иска без да се съобразявам, че колата ще ми изгори повече бензин отколкото струва меда. Само още не съм им го поднасял сутрин в леглото. След като си си дал задника под наем, няма защо да ревеш.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Някъде да виждаш да те плаша? А меда си го продавам както всички и се съобразявам с тях. Знаеш ли колко колеги пчелари има около мен и всеки ден се срещаме по 100 пъти? Някои се мъчат да свалят цената, а повечето си купуват от моя мед без да свалям цената. Избих ги с качество, обноски, толерантност, честност и бързи и точни доставки. До дома, до работата, кой къде иска без да се съобразявам, че колата ще ми изгори повече бензин отколкото струва меда. Само още не съм им го поднасял сутрин в леглото. след като си си дал задника под наем, няма защо да ревеш.
    така се създават редовни и лоялни клиенти, които на свои ред водят други клиенти ...

Автор
    Регистриран
    13.12.2014
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Една тенекия, на едро ли е?
    https://www.olx.bg/ad/naturalen-pche...tml#240c348c9f
    Извинявам се, но мисля че за масовия потребител тенекията от 25 кг Е "на едро".
    Освен това в конкретния пример обявата е некоректна - има разминаване между продаван продукт и рекламиран продукт (снимката не е на въпросната тенекия, дори поражда съмнения, че е авторска и автентична). Къде е етикетът, къде е името, кой носи отговорност пред потребителя? Аз не бих си купил така рекламиран продукт, ако ще да струва и 1 лв.

Изобщо, в темата се говори за една цена, но дали продуктът е един и същ?

Един и същи ли е продуктът добит от обширни блокове с монокултури и от гори и ливади? От семейства, третирани редовно с бойни отровни вещества и с биологични средства само при необходимост? Центрофугиран в поцинкована и в неръждаема центрофуга? Претопяван, мешан, подправян? Напълнен в използвани буркани от туршия и в нови буркани със сертификат? Без етикет и с етикет с открита и ясна информация - най-вече с името на производителя (ама трябвало регистрации, анализи, изисквания към помещения, оборудване, амбалажи)?

Със сигурност - не.

Е, различен продукт, различна цена. Пазар голям, потребителят да избира.

Страница 336 от 496 ПърваПърва ... 236286326334335336337338346386436 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •