Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 314 от 496 ПърваПърва ... 214264304312313314315316324364414 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,131 до 3,140 от общо 4956
    Автор
    Регистриран
    07.10.2010
    Пчеларски район
    ДОБРИЧКА
    И това го има на някой казат различна цена други че меда не отговаря и какво правим като ти надупчат меда

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Защо не работите с Апитрейд например. Хората го казаха, че вземат ли пробите и кажат някаква цена, след това идват и вземат меда на същата. Аз гарантирам за това. Поне за сега.
    Точно с тях работя, но понеже само те са читави се притеснявам, че ще станем много на клона.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от enchev Виж публикацията
    И това го има на някой казат различна цена други че меда не отговаря и какво правим като ти надупчат меда
    Викайте ги докато е течен.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Да дойде и да ми надупчи на мен меда и да ми каже, че не ми е добър. След като знам, че меда ми е с добро качество, то аз ще си намеря как да си оправя надупченото. Ще го продам буркан по буркан. Но тези ще видят мед на куково лято, а и ще научи целия свят за тях, а не както вие ги криете. Пак питам. Защо тези фирми не излязат тук и да си дадат ценовата листа със започването на изкупвателната кампания? Така всички ще се съобразяваме. И те и ние. Как може само Апитрейд да го прави? Те луди ли са?

Автор
    Регистриран
    13.12.2014
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    ...Винаги съм се чудил защо дребните производители (5-10-20-30 тенекии мед че дори и до 1 тон мед) се натискат да продават на едро, а напоследък все повече едри производители с над 3-4 т мед гледат към пазара на дребно....
    Ами ако държим на правилата, за продажби на дребно се изисква регистрация по нарочна наредба, изисквания към помещения, хигиена, анализи на меда, водене на документация и т.н. Всичко това означава допълнителни сериозни разходи.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    Да ама живеем в Бьлгария,а тук правилата са само на хартия.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Десет пъти поне съм писал, че това им е редовния номер. За това и попитах как се развиват нещата. Няма никакъв проблем, че са ви надупчили меда. Те слагат едни лепенки като дупчат. Просто ги запазете някъде и на следващия като дойде за проби му кажете кой е дупчил и му покажете лепенките. Всички знаят че това има е номера на "раковските майстори" и продължавам да се чудя как още има хора да и се вързват.

П.П. Колегата правилно ви каза ако пробвате с тея да ги викате още докато не е кристализирал меда. Можете и да долеете тенекетата с внимателно декрастализиран мед докато покриете изцяло кристализиралия мед. Лошото е че трябва да чакате нова кристализация на доливката за да не си личи.

Автор
    Регистриран
    13.12.2014
    Цитат Първоначално публикувано от borifototo Виж публикацията
    Да ама живеем в Бьлгария,а тук правилата са само на хартия.
    Кой го казва? Някой от личен опит или потърпевш, който търси промяна?
    Иначе по темата: търговци в Югоизточна България са изкупили известно количество на 5 лв. чисто. Доколкото разбрах са си набрали необходимото количество.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Защо не работите с Апитрейд например. Хората го казаха, че вземат ли пробите и кажат някаква цена, след това идват и вземат меда на същата. Аз гарантирам за това. Поне за сега.
    Цената им особено този сезон е много ниска. Още от миналата година мислех да пробвам с тях но на тази цена няма как за сега

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Проблема в „дупченето“ на меда ли е? До миналата година „Апимел“ винаги ми „дупчеше“ меда пръв и след като не ми се обадят няколко месеца, виках други да го „дупчат“ и го давах на тях, а те като виждаха на „Апимел“ стикерите по тенкиите изобщо не се притесняваха от тяхното „дупчене“, пък и всеки си „дупчи“ и си прави негова проба, на който му отърва и е по бърз той го взима, „дупченето“ нищо не значи .....

Страница 314 от 496 ПърваПърва ... 214264304312313314315316324364414 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •