И това го има на някой казат различна цена други че меда не отговаря и какво правим като ти надупчат меда
И това го има на някой казат различна цена други че меда не отговаря и какво правим като ти надупчат меда
Да дойде и да ми надупчи на мен меда и да ми каже, че не ми е добър. След като знам, че меда ми е с добро качество, то аз ще си намеря как да си оправя надупченото. Ще го продам буркан по буркан. Но тези ще видят мед на куково лято, а и ще научи целия свят за тях, а не както вие ги криете. Пак питам. Защо тези фирми не излязат тук и да си дадат ценовата листа със започването на изкупвателната кампания? Така всички ще се съобразяваме. И те и ние. Как може само Апитрейд да го прави? Те луди ли са?
Да ама живеем в Бьлгария,а тук правилата са само на хартия.
Десет пъти поне съм писал, че това им е редовния номер. За това и попитах как се развиват нещата. Няма никакъв проблем, че са ви надупчили меда. Те слагат едни лепенки като дупчат. Просто ги запазете някъде и на следващия като дойде за проби му кажете кой е дупчил и му покажете лепенките. Всички знаят че това има е номера на "раковските майстори" и продължавам да се чудя как още има хора да и се вързват.
П.П. Колегата правилно ви каза ако пробвате с тея да ги викате още докато не е кристализирал меда. Можете и да долеете тенекетата с внимателно декрастализиран мед докато покриете изцяло кристализиралия мед. Лошото е че трябва да чакате нова кристализация на доливката за да не си личи.
Проблема в „дупченето“ на меда ли е? До миналата година „Апимел“ винаги ми „дупчеше“ меда пръв и след като не ми се обадят няколко месеца, виках други да го „дупчат“ и го давах на тях, а те като виждаха на „Апимел“ стикерите по тенкиите изобщо не се притесняваха от тяхното „дупчене“, пък и всеки си „дупчи“ и си прави негова проба, на който му отърва и е по бърз той го взима, „дупченето“ нищо не значи .....
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))