Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 31 от 31 ПърваПърва ... 21293031
Резултати от 301 до 310 от общо 604

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Модераторе, в подфорума "Цени", темата "Цена на меда", стр. 45, имам 2 мнения които липсват. Липсват и мнения на други потребители. Горните мнения бяха по темата и стояха няколко дни поред. Къде са те сега ? Изтрити ли са и на какво основание ? Държа да бъда информиран за твоите действия с оглед по-нататъшното ми участие във форума. Ако не си забелязал аз премислям внимателно всяко свое мнение, така че и след години да мога да седя зад думите си. В случай, че мои мнения продължават да бъдат редактирани или изтривани не на ползу роду, а за индивидуална полза на един или друг потребител на форума, то преустановявам с писането си във форума.

Наблюдател
    Регистриран
    07.04.2014
    Пчеларски район
    попово
    Здравейте , първо искам да отбележа , че форума е прекрасен , също че нямам голяма компютърна грамотност и не знам дали предложението ми ще бъде лесно изпълнимо. Но все пак е предложение , а не задължение. Така , че си позволявам да го направя. Може написаното от мен да се повтаря , съжелявам ако е така но се затрудних върху прегледа на 33 страници. Искам да дам няколко предложения , които биха го разведрили но разбирасе и без тях е чудесен и извършва прекрасната цел , за която предполагам е създаден. Казват , че еднообразието умаря затова понякога са полезни някои промени. Предлагам , ако е възможно разбира се да бъде създаден някакъв чат в който потребителите да могат да дискутират в реално време. Незнам дали е лесно осъществимо и възможно да се направи , за което се извинявам предварително. Следващо , предлагам да има раздел - забавления. Който да няма връзка с основната цел на форума , в този раздел да постваме гатанки , вицове и/или разнообразни интересни истории. И последно , но не на последно място. Четох някаде във форума теми , за реклами и за спонсорства на - как да ги нарека , да кажа членове с което се извинявам към тези хора. Понеже мисля , че извършват нещо доста по възвишено от похвално. Гн. Матеев благодарен съм , че съществуват хора като вас. Та нека има реклами дали пресъстващите тук ще им обръщат внимание или не сие тяхна работа но нека ги има. Все пак така ще се подпомага развитието и обогатяването на каузата. Извинявам се за загубеното ви време да четете горенаписаното и благодаря на екипа и на всички даващи мнения , съвети и информация на нуждаещите се. Възможно е част от гореспоменатото вече да съществува , и да го предлагам поради недоглеждане от моя страна. Но все още съм нов сред вас и се ориентирвам.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Добавянето на ЧАТ към форума е детска играчка. Това е плугин, който може да бъде инсталиран за 5 минути. Не сме го сложили досега, защото той ще забави чувствително зареждането на страниците. Ако искате - можем да пробваме.

По въпроса за забавленията и гатанките - има си раздел СВОБОДНИ ТЕМИ и в него всеки може да си отваря теми за каквото си поиска - например за гатанки или за кисели краставички.

По въпроса с рекламите - всеки има право да прави БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА в този форум колкото си иска. Може да си отваря рекламни теми колкото си иска. Хубаво е все пак това да го прави в специално определения раздел, а не хаотично из целия форум. Колкото до банерите - за сега отказвам на рекламодателите да слагат банери срещу заплащане, защото това ще забави работата на целия форум. Освен това е глупаво да дразня хиляди пчелари и да им губя времето в зареждане на бавни страници в името на някакви смешни суми.

Потребител
    Регистриран
    28.05.2012
    Пчеларски район
    Пловдив
    Форумът е много полезен и пълен с информация, но за един новодошъл, е много трудно да извлече тази полезна информация.
    Има теми, които са с по няколко стотин мнения. Тези теми са прекалено всеобхватни и в тях са засегнати, като отделни мини теми различни аспекти. Ако човек следи тези огромни теми от самото им създаване, то прочитът и извличането на полезното инфо не би представлявал проблем, но когато влезне някой нов е немислимо да се прочита всичко, защото голяма част от нещата не се отнасят за точния проблем или въпрос на търсещия.

Предложението ми е, ако има кой да се занимава, тези теми, които изпъкват с голям интерес, посещаемпост и мнения, да се превърнат в подфоруми. Съответно темите да се разбият на подтеми, с подходящи заглавия и придружаващите ги мнения.

В един сайт/форум, който е пълен с информация, за да е полезна, най-важното и необходимо нещо е навигацията.

Знам, че това не е малко работа и вероятно няма да се изпълни, но ще е хубаво поне да се обърне внимание на идеята за малко повече специализирани подфоруми, в които да има обособени теми за всеки въпрос.

Потребител
    Регистриран
    28.05.2012
    Пчеларски район
    Пловдив
    Ако горното предложение се подмине, имам друго.

В основните форуми да се направи подфорум секция FAQ (често задавани въпроси и отговори), но без да се ограничаваме само с често задаваните. В тях да има полезни теми със заглавия, например започващи с "Как да...." и съдържание, копирано от вече съществуващо мнение. Когат модератор/администратор срещне добре структуриран отговор на даден въпрос, това мнение може да се дублира в новата секция, като въпрос и отговор. Разбира се, всички тези теми ще са отворени за допълнителни дискусии, но в началото на всяка, поне човек ще намира нещо, което да му свърши работа.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Предложението е много добро, но то предполага НЯКОЙ ДРУГ ДА СВЪРШИ ОГРОМНА ПО ОБЕМ РАБОТА, за да може на тебе да ти е лесно. Само дето не се знае къде ще го намерим този някой друг........

Затова аз отправям контра-предложение:
    Защо ти не изчетеш целия форум от първата до последната тема и от първия до последния постинг, и след това систематизирано в един файл на Excel да направиш КОНКРЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ коя тема къде да бъде подредена, как да бъде разбита на подтеми, как те да се казват, от кой постинг до кой постинг и т.н и т.н.

Автор
    Регистриран
    08.12.2011
    Може ли да се направи форума да го имам на отделна икона в телефона и компютъра и как става ако това е възможно?

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Едно мое предложение относно " ръчичките", благодарностите и обидите - има теми, несвързани с пчеларската тематика, напр. вицовете, където употребата им е неуместна. Няма смисъл някой да трупа репутация в пчеларски форум, разказвайки вицове. За тези таланти си има по-други форуми за трупане на репутация, тук е добре да тежат професионалните мнения. Мислех да пусна това в другата тема, но е заключена, сигурно има защо.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Няма как да настройвам ръчичките на ниво една единствена тема. Мога да ги настройвам на ниво цял раздел, на ниво единично мнение или на ниво група от потребители. Така е направен софтуера на ръчичките.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Няма как да настройвам ръчичките на ниво една единствена тема. Мога да ги настройвам на ниво цял раздел, на ниво единично мнение или на ниво група от потребители. Така е направен софтуера на ръчичките.
    Тази платформа позволява постовете в раздел "Свободни теми" да не се отчитат като брой постове за потребителите. Може би и с ръчичките е така. Трябва да се тества.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Страница 31 от 31 ПърваПърва ... 21293031

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •