Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 31 от 61 ПърваПърва ... 21293031323341 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 301 до 310 от общо 602
    Наблюдател
    Регистриран
    05.07.2013
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    Като модератор:
    Всички постове се трият с опцията "меко изтриване" за да може в случай на нужда поста да бъде възстановен. На мястото на всеки изтрит пост се появява съобщението "този пост е изтрит от .... ". На страница 45 има изтрити няколко поста но нито един не е на Nic 59. На същата страница Nic 59 има публикуван пост:

Ако е имало друг пост различен от горния е бил преместен заедно с една дузина други постове в Свободната зона и които не са имали общо с темата. Ако смятате че преместения пост който се намира в тема Философски диалог на стр. 2 е по темата Цена на меда и е преместен незаслужено може да се обърнете към г-н Матеев за намеса.
    Според правилата на форума като модератор имам правото да модерирам постове и теми без да обеснявам защо го правя. Ще ви помоля следващият път първо да се опитате да си изясните въпроса на лични с някой от модераторите или админа преди да пускате подобни твърдения които не са верни.

п.п
    От няколко месеца насам в този форум не е имало скандали и размяна на остри реплики. Имам чувстовото че се опитвате да предизвикате отново конфликт и да насаждате интриги. Отправяте обвинения който са подвеждащи и създават впечатление че се трият постове за лична полза или в услуга на някого което не е вярно.
    borislav aleksandrov
    твърдението ви не е вярно. Има изтрити мои мнения пряко свързани със останалото и цитирано по горе.
    г-н Матеев, точка 24 от правилата действаща ли е?
    Отноно личната кореспонденция, да смятам ли че нищо не се е променило.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри ScreenHunter_01 Sep. 21 18.25.gif‎   ScreenHunter_03 Mar. 03 15.00.jpg‎  

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Ако се възползваш от точка 24 - Довиждане
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Наблюдател
    Регистриран
    05.07.2013
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    Ако се възползваш от точка 24 - Довиждане

Моля акаунтът ми да се се заличи.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Добре, съгласен съм, макар че онзи разговор беше проведен във връзка с цените на меда може би наистина мястото му е при философиите. Всъщност както решите така да бъде. Лека вечер.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Аз лично никога нищо не трия. Въпреки че не сме се договаряли с модераторите, предполагам че и те никога не трият. Има още два начина за модериране:

Меко изтриване - дадения постинг не се трие, а се обявява за скрит. Потребителите на форума повече не го виждат, но модераторите го виждат и винаги могат да го възстановят, ако стане нужда. Този метод се използва основно когато има конфликтни, обидни или нецензурни постинги. За последните няколко месеца само два пъти ми се е налагало да крия такива постинги. Другите модератори също едва ли им се е налагало да го правят това повече от веднъж или два пъти, иначе аз щях да ги видя тези скрити постинги. Спокойно може да се каже, че във форума вече се възцари мир и спокойствие, и чак ми е чудно, че сега се заформя конфликт за някакви дреболии.

Местене в друга тема - това е по-често използвана практика тогава, когато дадени постинги не са по темата. На модераторите това им е работата - да поддържат форума чист и спретнат, и вместо да им благодарите, че го правят това безкористно, търсите под вола теле. Според мене това не е коректно и говори лошо за този, който се опитва да влезе в конфликт с модераторите. Знаете ли, че много пъти те са ми местили и мои мнения. И всеки път, когато го направят, аз вместо да се разсърдя, си казвам "Вината е в мене. Пиша мнения извън тематиката на темата, и така им създавам работа. Трябва за в бъдеще повече да внимавам, защото никой не е длъжен да върви и да чисти след мене." Тоест чувствам се кофти и дори съм готов да им се извиня, че им създавам главоболия.

Към NIC_59:
    Ако искаш да напуснеш форума - ами просто го напусни. Няма нужда да го обявяваш това публично. Ако искаш да потърсиш някакви обяснения от някой модератор - ами направи го в лично съобщение. Няма нужда това да става публично, още повече че публичните спорове с модератор или администратор са забранени по всички форуми по света. Според мене злоупотребяваш с добрината на модераторите, като ги принуждаваш да ти дават лични обяснения за действията си. Те не са длъжни да го правят това. Тяхно право е да модерират съобразно личните си представи за честност и почтенност, и не са длъжни на никого да дават обяснения защо са взели едно или друго решение.

Наблюдател
    Регистриран
    03.06.2013
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Модераторе, в подфорума "Цени", темата "Цена на меда", стр. 45, имам 2 мнения които липсват. Липсват и мнения на други потребители. Горните мнения бяха по темата и стояха няколко дни поред. Къде са те сега ? Изтрити ли са и на какво основание ? Държа да бъда информиран за твоите действия с оглед по-нататъшното ми участие във форума. Ако не си забелязал аз премислям внимателно всяко свое мнение, така че и след години да мога да седя зад думите си. В случай, че мои мнения продължават да бъдат редактирани или изтривани не на ползу роду, а за индивидуална полза на един или друг потребител на форума, то преустановявам с писането си във форума.
    Колега,jordanov,няма да си нито първият,нито последният,който спря да пише тук.Тези,които трябва да пишат,разбраха "на къде духа вятъра"и отдавна вече ги няма.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Хора, които търсят или създават конфликти, не са добре дошли.

Автор
    Регистриран
    05.09.2012
    Пчеларски район
    Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от оса Виж публикацията
    Колега,jordanov,няма да си нито първият,нито последният,който спря да пише тук.Тези,които трябва да пишат,разбраха "на къде духа вятъра"и отдавна вече ги няма.
    "Тези" за които става въпрос, където и да започнат да се изявяват, резултата е същия - драми и конфликти.
    Апропо, "оса", да не сте психолога на форума, тъй като от теб не съм прочел и едно мнение за пчели и пчеларстване, а само коментари за междуличностни отношения.

Наблюдател
    Регистриран
    03.06.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Драгошинов Виж публикацията
    .... да не сте психолога на форума.....
    Опазил ме Господ от такава длъжност тук.Затова съм "оса"за да казвам това,което мисля и да жиля.Апропо,вестник "Стършел" е точно затова и е един от най-старите запазил се и до сега.

Наблюдател
    Регистриран
    05.07.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията

Към NIC_59:
    Ако искаш да напуснеш форума - ами просто го напусни. Няма нужда да го обявяваш това публично. Ако искаш да потърсиш някакви обяснения от някой модератор - ами направи го в лично съобщение. Няма нужда това да става публично, още повече че публичните спорове с модератор или администратор са забранени по всички форуми по света. Според мене злоупотребяваш с добрината на модераторите, като ги принуждаваш да ти дават лични обяснения за действията си. Те не са длъжни да го правят това. Тяхно право е да модерират съобразно личните си представи за честност и почтенност, и не са длъжни на никого да дават обяснения защо са взели едно или друго решение.
    Наистина това са общовалидни правила и права касаещи модераторите. Последното изречение не е вярно защото потребителите имат и права. Не можах да ги намеря във правилата които касаят форума, може и да съм ги пропуснал.
    Правото на мнение е основното, и най важно право и да оставиш едно от няколко написаи мнения по един и същ въпрос си е административен произвол. За да не се допуска това има правила. Когато има дадена тема и има пост непряко свързан със темата но има дискусия, администраторите преместват във нова тема дискусията, като се посочва че мненията са преместени /както е направено вече във форума/. За да няма объркване при писане на мнение във полето на писане има съобщене дали мнението е по темата /качвам снимка/. Така админите имат по малко работа и т/н.
    Администраторите нямат право да наказват без аргументи. За тази цел във полето на даденото мнение се посочва нарушението, датата и кой го прави. /симка/ Когато във дадено мнение има груба или неуместна дума се премахва само тя като всичко останало се запазва./ снимка/ Пълното премахване е на груб, вулгарен пост е когато всичко е изтрито но полето където е писал потребителя остава, като пак се посочва какво е нарушено дата и кой е направил това. Пълното премахване на всякакви следи както стана във този форум е недопустимо, и много кадърни професионалисти спряха да пишат по тази причина. Това са примери които ако залегнат като основа за промяна на форума ще доведат само до полжителен ефект...................
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри ScreenHunter_02 Sep. 22 18.09.gif‎   ScreenHunter_01 Sep. 22 16.27.gif‎   ScreenHunter_01 Sep. 22 15.37.gif‎   ScreenHunter_02 Sep. 22 15.38.gif‎  

Страница 31 от 61 ПърваПърва ... 21293031323341 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •