Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 31 от 186 ПърваПърва ... 2129303132334181131 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 301 до 310 от общо 1859
    Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Ни в клин ни в ръкав всеки сам избира с какво да работи. Не виждам спор тук. Берекет не ща развих кошера не съм вадил мед. Догодина ще използвам мощта му за тази цел. Да прозвище а аз ти говоря за човек с научен труд по темата за зимовката на пчелите.
    Тепърва ти предстои да откриеш, че много от нещата, които ги пише в интернет и по книгите, в реалноста не се случват по кошерите. Тепърва ти предстои натрупването на личен опит, който повярвай ми - най-вероятно ще е горчив. Всеки пчелар е минал по този път и искаш или не - на тебе също ти предстои да го извървиш. По този път много от илюзиите ти ще бъдат разбити (напр. за акара), но няма как - това е живота, това е реалноста.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Ни в клин ни в ръкав всеки сам избира с какво да работи. Не виждам спор тук. Берекет не ща развих кошера не съм вадил мед. Догодина ще използвам мощта му за тази цел. Да прозвище а аз ти говоря за човек с научен труд по темата за зимовката на пчелите.
    Колега, прочети малко темите свързани с зимуването и храненето и ще разбереш, че в този форум е свършено повече работа, отколкото всичките научни работници на България за цял живот.
    Спама е много, глупостите са много, но златото е там...само да има кой да чете.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Догодина ще използвам мощта му за тази цел.
    Твоя опит за сега + бъдещата мощ на кошера = много рояци....

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от s3s3s3 Виж публикацията
    Искаш да си му съсед нали?

(Пу да не чистя аз темата)
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Искаш да си му съсед нали?

(Пу да не чистя аз темата)
    Рояци пълни с акари? Не, благодаря.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от s3s3s3 Виж публикацията
    Глупости няма да има роеве, а мед. Борбата с роенето при моя кошер е елементарна. Следя отстрояванети с камера и слагам празни корпуси отдолу. Незнам кой има реален опит с японски кошер.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Глупости няма да има роеве, а мед. Борбата с роенето при моя кошер е елементарна. Следя отстрояванети с камера и слагам празни корпуси отдолу. Незнам кой има реален опит с японски кошер.
    Какво следиш? Я качи някоя снимка да видим това видеонаблюдение в кошера, че ми стана любопитно.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Какво следиш? Я качи някоя снимка да видим това видеонаблюдение в кошера, че ми стана любопитно.
    Назад в темата съм публикувал снимки. Така следя строежа докъде е.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Назад в темата съм публикувал снимки. Така следя строежа докъде е.

Супееееер. Вече няма да се налага да проверявам кошерите цялата пролет. Няма повече избягали рояци, няма противороеви мерки. Просто март месец праскам по два празни магазина отдолу и докато не се напълнят с градеж си живея спокойно. Даже понеже съм си малко жичкаджия ще сложа по един фотосензор на кошера та да ми сигнализира като се напълни с градеж до дъното. Това май не требеше да го споделям, защото ще го патентовам и ще правя пари.

Цитат Първоначално публикувано от ves Виж публикацията

Супееееер. Вече няма да се налага да проверявам кошерите цялата пролет. Няма повече избягали рояци, няма противороеви мерки. Просто март месец праскам по два празни магазина отдолу и докато не се напълнят с градеж си живея спокойно. Даже понеже съм си малко жичкаджия ще сложа по един фотосензор на кошера та да ми сигнализира като се напълни с градеж до дъното. Това май не требеше да го споделям, защото ще го патентовам и ще правя пари.
    Ами то при всички системи кошери , щом има "празно" под гнездото, семейството не изпада в роево настроение.

Страница 31 от 186 ПърваПърва ... 2129303132334181131 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •