Аз пък щях да хвана и да му подаря още един пчелояд, та да му продавам по две кутийки х 50лв.=100лв.
Аз пък щях да хвана и да му подаря още един пчелояд, та да му продавам по две кутийки х 50лв.=100лв.
Вие се бъзикате с tarty относно доходите му, а той ви дава идея за бизнес ниша... и докато мнозина се забавляват на негов гръб не бих се учудил ако той я разработи и дохода му от кошер да нарастне и догодина пак да викате лъжеш, това е невъзможно....
Някоя друга обява в сайтовете, реклама в местен вестник или някой пенсионерски вестник, брошурки за подмора + рецепти (има достатъчно из нета) и се иска малко постоянство за да набереш първите клиенти а такива не липсват.
Като пример в това отношение мога да ви дам един пчелар от Русе които продава пчелен подмор 25 грама за 6,50 лв. в найлонов плик + доставката с Еконт - и ако си мислите че му липсват клиенти помислете пак....
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Като знам на какви години сме повечето пчелари. Хайде холам, само за дядовци и чичовци говорим, за простата де! И мисля че доста от мненията трябва да се прехвърлят в друга тема.
Борка, аз знам, че по голямата част от пчеларите, който четат форума, ще ме наричат лъжец и какво ли не още. Знам, не мога да ги убедя в противното, но поне нека не ме обиждат публично. Ако мога 2% от четящите да ги накарам да се замислят над приходите и разходите по пчелите и се опитат да постигнат по добри доходи, значи съм постигнал нещо. Както бях първия започнал да подарява майки/ продължено за съжаление само от Матеев/, така се надявам са съм първия в този форум, накарал част от пчеларите да погледнат пчеларството от друг ъгъл и да се замислят.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))