Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследнаПоследна
Резултати от 21 до 30 от общо 861

Преглед на хибрид режима

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Да,наистина,как успях да забравя.Наистина всичко ни беше празно;в магазина нямаше опашки,в аптеката нямаше опашки,в болниците нямаше опашки,в банките нямаше опашки,а пък в администрациите какви чиновници имаше,хем с молив пишеха и пак нямаше опашки, гейове нямаше и паради подобни,даже и по границите нямаше опашки.А сега на всякъде опашки,всичко фул.И да,наистина не съм прав.Май още съм в запас......на керацуда..
    Днес бях на лекар.
    Запазих си час при личния лекар преди седмица и повече.
    Чаках само ЕДИН ЧАС, като всеки път.
    Да кажеш, че има много болни, а то сам седя пред кабинета и чеша телефона...хубаво, че беше форума...иначе времето не минава.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Да,наистина,как успях да забравя.Наистина всичко ни беше празно;в магазина нямаше опашки,в аптеката нямаше опашки,в болниците нямаше опашки,в банките нямаше опашки,а пък в администрациите какви чиновници имаше,хем с молив пишеха и пак нямаше опашки, гейове нямаше и паради подобни,даже и по границите нямаше опашки.А сега на всякъде опашки,всичко фул.И да,наистина не съм прав.Май още съм в запас......на керацуда..
    Да не забравяме как беще ! Ние всички вързани със синджир 5 метра ,а храната ни беше на 4 метра ,и така спокойно си стигахме храната,а сега какво е > вързани сме със синджир 4 метра,а храната ни ,на 5 метра и протягаме ръце към храната ама дали я стигаме ..........

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от asusat Виж публикацията
    ... а сега какво е > вързани сме със синджир 4 метра,а храната ни ,на 5 метра и протягаме ръце към храната ама дали я стигаме ..........
    То, ако към днескашния ден не си стигаш храната, май си за х.я вързан, братчет.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    То, ако към днескашния ден не си стигаш храната, май си за х.я вързан, братчет.
    "Сит на гладен не вярва!"" На чуждо дупе и сто тояги са малко!" Що ли народът ни е измислил тия поговорки?
    А пък тоя Алеко Константинов да вземе да напише "Пази Боже сляпо да прогледне!".
    Този пост е редактиран от зуница; 18.05.2020 в 20:51. Причина: Грешка от разсеяност
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Едно време хем ни доиха,хем хранехме,но поне за храненето получавахме.А сега само ни доят,доят,доят-28 пъти + един......
    Ачка,хубаво е да уточним кой ни дои сега 28 +1 /февруари/ и 30+1 другите месеци на годината.Преди ,89 година давахме яко само на един,но и яко вземахме от него .Бяхме богопомазаните в СИВ / да го преведа за по–младите –Съюз за икономическа взаимопомощ/ в соц. лагера.Дори Г.Д.Р.–то нямаше тези привелегии/макар и да бяха лицето на соца пред Запада / които имахме ние.А сега само ни доят,както казваш ти ,ежедневно.А видят ли ни приведени на 90 градуса /а ние сме все така вече 26 години/ жална ни майка .Всеки който ни докопа .Путин не ни е виновен.''Каквото посееш ,това ще пожънеш .''

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    НЕ харесвам! А и мисля че мястото е в "политическата" тема.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    НЕ харесвам! А и мисля че мястото е в "политическата" тема.
    Става дума за готвене, но се сещам как утре някой ще ми държи сметка, че си раздавам прополиса.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    В последният пост , някои дават палци горе , но според мен са късопаметни и трябва да си прегледат коментарите .

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Симпатяга .Те искали да ни оправят ,пък ний ....http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5180772

Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •