Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.
от интернет не ми се иска да купувам такива неща не за друго а не знам от какви пчели е събиран този прашец не ми трябват болести аз съм на принципа колкото по малко контакт с чужди пчели толкова по добре а за това че колкото им дадеш те ти го връщат съм съгласен просто в момента нямам никаква финансова възможност професията ми е сезонна и в момента съм почти на нула но въпреки това гледам да помогна на тях а не да угодя на себе си....
п.п благодаря на всички които се включиха в темата от всяко мнение имаше полза по малко или повече !!!!!
Давай им фийд бий(feed bee).
Мислите ли че би било проблем, ако към питката с прашец добавя и тимол?
Имам 1 кило замразен прашец от миналата година. Днес мисля да им забъркам с малко пудра и водица по една мека питка. Та идеята ми е да разтворя и малко тимол 1-2гр в 30мл спирт и да го добавя в тестото с общо тегло към 2кг.
Какво мислите?
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Около моя пчелин всичко е обработваема земя, като изорат и погледнеш от високо, селото е като остров в морето, имаме един дол и няколко хълма. В момента има изобилие от прашец, днес цял ден носеха, почти всяка пчела с прашец. Преди да си тръгна извадих една крайна пита и гледам са започнали да складират защото не могат да го усвоят. Чудех се дали някой не ползва външна хранилка и моите ходят на готово, но прашеца е жълт, черен, червен, оранжев и трябва да е от природата.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))