Добре де, при мен имаше 1-2 кошера засегнати от големите черни мравки. Там им е мравуняка явно.... И аз какво да правя, мерки всякакви ... Нищо не предприех. Чак след 2 години реших да няма хранилка и да не подхранвам .... И познай какво, няма проблем с мравките ... Но не убих мравките ...
Втората мярка която мисля да предприема е чак на тази 3-та година е да преместя кошера. Но след като спрях да давам захарен сироп. това не е необходимо ...
Давам го като пример ...
Виж, Калояне, всики и всичко си има някаква граница. Ти не уби мравките, но третираш против акар нали? То е същото. Ами, ако мравките вместо в кошерите влезат в къщата? Ако не можеш да ги прогониш? Пак да кажа. Вижте(не ти говоря на Вие, а говоря на всички колеги) какво става в Украйна, в Израел, в Африка.
А че има места по света, където все още убиват жени с камъни заради "грях", какво ще кажете?
Добре, извън кръга на шегата , няма ли да е най-добре по принцип да се сложи електропастир, който и по принцип би помогнал срещу други животни или ?
Въпроса който задодох ли е труден ?
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))