Цитат Първоначално публикувано от night Виж публикацията
Това че ние сме основния проблем е ясно на всеки. Когато динозаврите са били основния проблем нещата са били други.

Какво е състоянието на планетата? Че все още има бурсуци около пчелините?
Казваш, че всеки един вид има място в природата...Ами аз не го отричам това, а твърдя че човешкия вид също има място в природата.
Гледал съм документален филм за Австралия, когато гризачите се бяха навъдили толкова, че извираха от всяко чекмедже отворено в къщата. Голямата популация се дължи на човешката дейност, затова и хората трябва да се грижат за ограничаването.
Та като не знаем кое е правилно и кое погрешно, предлагаш на колегата да си премести пчелина, или да го подари на бурсука? Или да изгради още един пчелин щото борсиците ще се навъдят.
И от последните ти изречения- Кое да пръска колегата? Пчелите или борсука

Добре де, при мен имаше 1-2 кошера засегнати от големите черни мравки. Там им е мравуняка явно.... И аз какво да правя, мерки всякакви ... Нищо не предприех. Чак след 2 години реших да няма хранилка и да не подхранвам .... И познай какво, няма проблем с мравките ... Но не убих мравките ...

Втората мярка която мисля да предприема е чак на тази 3-та година е да преместя кошера. Но след като спрях да давам захарен сироп. това не е необходимо ...

Давам го като пример ...