Производителя е професор Караджов ,цената на която продава е 8 лева на литър всички купуват от него и слагат надценка не в проценти а в пъти .
Някакви координати за свързване с професора.
Някой от колегите ако му има координатите на професора моля да ги сподели.За новият сезон съм мераклия да го изпробвам и използвам Био Аписа.
Благодаря ти колега за отговора,и за линка.В Руския сайт blog.videopaseka.ru.има клип за лекуване с/у ноземетоза,аскосфероза,ака роза,американски и европейски гнилец само с билката /чистотел/ ,а това е змийско мляко ,с/у изброените болести .Прави се отвара от билката и се дезинфекцират стените, дъното,и рамките с пчелите в кошера. Рецептата е следната; 6 с.л. от билката се слагат в 2л. вряща вода.Билката ври 5 минути.Сваля се от котлона,и престоява 8часа.Прецежда се и се пръска с пулверизатор. През новият сезон ще го ползвам този начин за дезинфекция на кошерите.Има ли някой да е ползвал този вариант за дезинфекция на кошерите си.
Проф.д-р ЯНАКИ КАРАДЖОВ, Генерален директор на АГРОБИЗНЕС-АКАДЕМИКА, Гл. Редактор наелектронен в-к АПИМЕДИКА-АПИКУЛТУРА,
СОФИЯ1505, тел. 02 843 15 35, моб. 0885 456 700, e-mail Ya_Karadjov@abv.bg
Благодаря колега за бързия и изчерпателен отговор.Поздрави и много успехи.
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))