От последните два клипа можем само да мечтаем за такъв дар от ВСЕВИШНИЯ.
От последните два клипа можем само да мечтаем за такъв дар от ВСЕВИШНИЯ.
Нещо сте се объркали, ако нямате общи познания, защо се обаждате, пишете?
Познавам хора, които пият бензин*( нафта )...
Мога да Ви кажа, че тук при мен ориза го смесват с пластмаса.
https://www.youtube.com/watch?v=hz7ru9P-U7M
Вкарват го от китай, индия и т.н.
Лично съм патил от такъв "ориз".Купен от Лидл.
Хората го купуват, дори ориза при варенето не се удвоява.Когато човек го яде се усеща , че не е ориз, а пластмаса.
A при машинното масло, когато се смеси със захар, ако човек вземе лъжица от машинното масло със захар*( филтриран захарен сироп ) е все едно мед, при ядене не знам как е.
Не съм опитвал.
В Саудитска Арабия те нямат почти мед, нямат раститалност, пустиня е за това и мед нямат.
Техните технологии са доста по-напред от нашите за вадене на мед, отглеждане на пчелите, и разбира се не слагат сироп от захар.
При тях почти меда не се кристализира, заради високите температури, меда им почти няма никаква вода*( влажност ), а и градусите достигат над 50 през лятото.
Даже не знаех, че имат акация, вадят много малки количества мед.
Дубай преди 60 години беше пустиня, сега е най-напредлания град в света.
Даже преработват морската вода и си я доставят до домовеете, имат уникални и много скъпи машини за поливане на полетата, като цяло всичко е заради нефта, отделно печелят огромни пари от туризма.Да Дубай е в обединените арабски емирства, не може да се сравнява със саудитска арабия, освен Мекка и Мадина.
Те имат предимно Сидр мед, който е доста скъп там при тях, заради малките количеста 2 към 1 на нашия на едро.
Ако при нас Мановия мед се продава 9-10 лева на едро, техния Сидр мед е 20 лева*( ако някой продава въобще на едро) на едро и двойно на дребно...40 лева върви килограма *( 100 риала )
Но при положение, че вадят около 100-200 килограма на година, това е нищо.
За това и се появяват всякакви измамници, които правят "МЕД" и т.н.
https://www.bing.com/search?q=%D0%BF...ANNTA1&PC=U531
Пластмаса в детския организъм!!!
https://lifestyle.bg/health/nemski-u...-na-detsa.html
Същото се отнася по-скоро за теб. Не знаеш нищо за арабските страни, които споменаваш, нямаш представа за "технологията" им, не знаеш достатъчно, да не кажа нищо и за меда от дървото Сидр. Поста ти е пълен с фактологически грешки и откровени глупости.
Иначе клипчетата, ако не са някаква постановка, изглеждат като истински. Разследването се води от Министерството на търговията, поне този, който говори и обяснява пред камерата се представя така.
Е това и Тръмп не би го казал! Каквато и да е епидемията. Тези, твойте познати... да не са орки? Бензина е токсичен под всякаква форма. Най-бързо идват симптомите при дишане в наситен с пари въздух..... Не ми се пише даже.
п.п. Вземи и си прегледай общите познания, че се излагаш. Китайци и нам си кви... пластмасов ориз и марули... В кои се огледа? В тези, които дъвчат всичко? И защо намеси кинтите на Дубай?
Със здравде.
Ми не, всъщност не знам нищо за никого, защото не се интересувам.
Ти изобщо не спомена Йемен в предишния си пост, говориш за СА и Дубай, "те там имат/нямат..." кои са те? В ОАЕ и СА няма сидр. Ти научаваш за този мед от някакви смотани филмчета в Тубата, аз - от планините на Хадрамот. Не ми обяснявай каквото и да било, щото познавам Йемен отблизо. Както и Дубай. Не знам защо всички толкова го възхваляват и си умират да ходят там. Бил богат? Глупости. Мегаломани са и правят някакви грандиозни проекти. Но са потънали в дългове и в 2008 ако не беше Абу Даби да им метне няколко десетки милиарда с Дубай щеше да е свършено. Дубай петрол няма, някакви мижави количества. Дубай разчита основно на туризъм. И там съм живяла та и Дубай познавам добре. За СА нищо не мога да кажа, не съм била там, не познавам тази страна.
Дубай бил най-напреднал град в света? LOL Ти май в Сингапур никога не си бил.
Сега за меда. Каквото и да продаваш, не те знам къде си, но това не е чист сидр мед. Първо хадрамите много, много рядко продават чист мед и то само на добре познати хора. Даже и на Амазон дето е 140$ за половин килограм се съмнявам да е чист. Пазят си го за лекуване и за собствена консумация. Все още имам 1 буркан купен миналия Ноември директно от Хадрамот. Вярно, не е кристализирал до сега.
Та така. Колкото и филмчета да пускаш, аз имам лични впечатления.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))