Има ли опция да се качват(пращат)снимки на лични?
Има ли опция да се качват(пращат)снимки на лични?
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Не, но можеш да си създадеш албум във форума, достъп до който имат само определени хора.
Как да изтрия прикачени файлове-снимки за да освободя място за други.
Не можеш да ги изтриеш, защото са лепнати за някоя тема. Няма нужда да триеш, защото имаш място колкото искаш. Може би не ги виждаш, но има страници с прикачените файлове. Като отвориш "управление на прикачени файлове", в дясно, в средата имаш страници. При мен са Файлове 1 за 20 на 142 Страница 1 от 8>>>
Ако прикачения файл не се използва, системата автоматично го трие.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Оказа се,че снимката е голяма..
Форума автоматично трие снимки, които никъде не се използват в никой постинг или в никой албум. Това се прави веднъж на всеки час.
При това положение не е ваш ангажимент да триете снимки от базата данни на форума. Просто изтрийте снимката от дадения постинг, и ако тя не се използва никъде другаде, до 1 час форума ще я изтрие от базата си.
В момента можете ли да качвате снимки към коментарите в темите?
При мен не става, не ми активен бутона Избери файл.
Успях и аз, но след като цъкнах отстрани на "Основен качил".
От "Избери файлове" не става, а преди ставаше.
Clipboard01.jpg
Дамяне, все пак мерси!
Наистина преди ставаше, а сега не става. И аз го забелязах това. Интересното е, че нищо не сме променяли по форума. Единственото, което се е променяло, са периодично издаваните нови версии на Java и на Internet Explorer. И просто след поредната нова версия на едно от двете форума се обърка.
Нищо не мога да направя по въпроса, освен да поръчам на IT отдела да ъпдейтне форума към по-нова версия на vBulletin, в която този бъг вече да е фикснат. Лошото е, че този ъпдейт ще отнеме поне 1-2 седмици време за тестове и най-вероятно ще повлече след себе си една камара нови проблеми, които все още не ги знаем какви са.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))