Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 48

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    В момента можете ли да качвате снимки към коментарите в темите?
    При мен не става, не ми активен бутона Избери файл.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от delpi Виж публикацията
    В момента можете ли да качвате снимки към коментарите в темите?
    При мен не става, не ми активен бутона Избери файл.

Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Успях и аз, но след като цъкнах отстрани на "Основен качил".
    От "Избери файлове" не става, а преди ставаше.

Clipboard01.jpg

Дамяне, все пак мерси!

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Наистина преди ставаше, а сега не става. И аз го забелязах това. Интересното е, че нищо не сме променяли по форума. Единственото, което се е променяло, са периодично издаваните нови версии на Java и на Internet Explorer. И просто след поредната нова версия на едно от двете форума се обърка.

Нищо не мога да направя по въпроса, освен да поръчам на IT отдела да ъпдейтне форума към по-нова версия на vBulletin, в която този бъг вече да е фикснат. Лошото е, че този ъпдейт ще отнеме поне 1-2 седмици време за тестове и най-вероятно ще повлече след себе си една камара нови проблеми, които все още не ги знаем какви са.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Наистина преди ставаше, а сега не става. И аз го забелязах това. Интересното е, че нищо не сме променяли по форума. Единственото, което се е променяло, са периодично издаваните нови версии на Java и на Internet Explorer. И просто след поредната нова версия на едно от двете форума се обърка.

Нищо не мога да направя по въпроса, освен да поръчам на IT отдела да ъпдейтне форума към по-нова версия на vBulletin, в която този бъг вече да е фикснат. Лошото е, че този ъпдейт ще отнеме поне 1-2 седмици време за тестове и най-вероятно ще повлече след себе си една камара нови проблеми, които все още не ги знаем какви са.
    И при мен е така и проблема най-вероятно e около Flash-a uploader.swf. Аз съм с Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0
    Сигурно ще им е по-лесно да заменят този флаш с css.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Не ми дава да избера файлове за качване от компютара.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Уж модераторите на линия, а отговор нанайси.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от delpi Виж публикацията
    Успях и аз, но след като цъкнах отстрани на "Основен качил".
    От "Избери файлове" не става, а преди ставаше.

Clipboard01.jpg

Дамяне, все пак мерси!
    На мен не ми показва “избери файлове“ нито “основен качил“. Дава ми ОК и ЗАТВОРИ.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Няма как администраторите или модераторите да ви помогнат с този проблем, защото той си е ваш личен проблем, а не проблем на форума. Има 1 милион възможни причини - как да разберем коя точно е при вас, за да ви посъветваме правилно. Със същия успех можете да напишете във форума "Колата ми не работи, кажете какво да направя?". И на този въпрос за колата също никой няма да ви отговори.

Мога да ви дам няколко общи напътствия, които могат да помогнат в 90% от случаите:
    1. Инсталирайте си последна версия на Java.
    2. Върнете Default настройките на вашия браузър
    3. Сменете браузъра с друг
    4. Огледайте компютъра си дали не сте замазали нещо. Вижте в Event логовете за грешки.

Със сигурност форума работи добре на прясно инсталирани компютри с прясно инсталиран браузър. След това потребителя обикновенно започва да прави мазали по компютъра си, като тегли от интернет и инсталира всякакви FREE програмчета за щяло и нещало и си ги инсталира заедно с вирусите и троянските коне в тях. Един бог знае тези програми къде какво записват по регистрите и какви промени правят по системните файлове и по настройките на браузъра ви.

Това е за съжаление истината и като системен администратор на над 300 компютъра в 99% от случаите на нещо неработещо съм се натъквал именно на ЗАМАЗАНИ КОМПЮТРИ благодарение на смели експерименти с разни програми от интернет. Диагностиката на проблема обикновенно е трудна и в много редки случаи сме успявали да почистим замазаните компютри. В повечето от случаите се е налагало преинсталация на компютъра.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Не е това. Следващото е ПОВЕРИТЕЛНОСТ били са забранени изскачащи прозорци. До защита. Оправих го вече, но сега пък се оказа, че снимките са ми големи.......не че ще покажа нещо кой знае какво. Ама карай.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •