Първоначално публикувано от
Гогол
Ако искаш цитирай и 100 колеги.Ние с малкото на брой кошери,но с много акъл,пишем и четем в по–малките часове защото тогава привършваме с въртенето на центрофугата.И докато хапваме ,четем и пишем на такива като теб с много кошери,които спират да въртят още в 18.00 ч. защото няма какво да сложат в центрофугата.Съжалявам,че съм не дотам на Ти с компютъра,за да ти пратя някоя друга снимка на маг. пити които центрофугира моята центрофуга. Ще ти изтекат лигите. Не ми е ясно как да ги кача накато ги снимам с компютъра.Всяка вечер вадя по 3–5 магазина,центрофугирам и на сутринта връщам.Тази вечер ти прочетох поста,затова ти отговарям едва сега.Но ти обещавам,че след 20 .08. ще ти отговарям винаги навреме.До тази дата си имам достатъчно работа.Някъде ,по–нагоре/след твоя пост/ други колеги/също с малко на брой и с много акъл/ са ти дали точен,конкретен отговор,аз ти писах общи приказки.Но ти с многото кошери/за самочувствствие на голям пчелар/ ще храниш ,ще допингираш с витамини.Че сложи им и по малко кокаин или виагра.

Веж че си ги оправил тия твои исторически търтовки.Претендираш че си спец,а допускаш отводка да достигне до положение –търтовка.Че ти тия отводки не ги ли проверяваш от време на време,а,ве аверче. Оставяш ги на самотек? Извинявай,забравих.Ти имаш много кошери.Нямаш време.Ще продължим ,но хептен стана малък часът.