Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 258 от 807 ПърваПърва ... 158208248256257258259260268308358758 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,571 до 2,580 от общо 8061
    Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Абе гледа, ама на Гогол дрънканиците явно ги пропуска? Той все се явява коректив на някой! Все някой погрешно се изразил. Е, голям кривиндел голямо нещо? И ние помним какви си ги писал, и ние не сме забравили откъде сме тръгнали! А когато някой не само пита и демагогства, но и обижда с перо ли да го галим и поощряваме?
    На теб ли се явявам като коректор???Кое е дрънканица? Не ме принуждавай да разреша на собственика,Администратор или модераторите да ми публикуват някои лични и всички ще разберат кой е дрънкалника и двуликия ЯНУС в този форум.Помисли си добре за твоите писания и .... .Впрочем,безпредметно е.Ти си уникум.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Супер летеж днеска.Носят децата като за световно.Някой знаели амаорфата или някой друг медонос след 12 00 нектаро да отделят.В Еленския боаз някой е сложил доста капани.Моля да си ги прибере че може да го помисля за някой крадец на пчели.За справка в тоя район ловувам аз.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Ако откриеш капани за пчели на човек който не е от тоя регион може ли да му ги пребереш?Въпросът ми е законно ли е това?

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Ако откриеш капани за пчели на човек който не е от тоя регион може ли да му ги пребереш?Въпросът ми е законно ли е това?
    Мисля,че всичко е законно щом е в твоя ареал т е. в радиус 4–5 км. от твоя пчелин.Капана е заложен от друг,но роя е от ''твоя''
    пчелин,а и ти си го видял,прибрал първи.Капаните имат ли монтиран jps търсач?Един чук между веждите и го остави на мястото на капана.Нека си го прибере.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Утре ще ходя за гъби.Имам приятел с камери които използва за лова.Много ми е интересно кой е?

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Мисля,че всичко е законно щом е в твоя ареал т е. в радиус 4–5 км. от твоя пчелин.Капана е заложен от друг,но роя е от ''твоя''
    пчелин,а и ти си го видял,прибрал първи.Капаните имат ли монтиран jps търсач?Един чук между веждите и го остави на мястото на капана.Нека си го прибере.
    Не мисля , че е колегиално .
    Ловушките са на колега , който се е светнал по-рано .
    Ако , аз дойда да ти обера царевицата ?

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Е не съм съвсем съгласен. Това, че някой е сложил "капан за пчели" не значи че е виновен за твоето изрояване. Пък и как ще докажеш, че хванатия рой е твоя? А ако съм на село и в празен кошер на пчелина (подготвен за боядисване) влезе "неканен" рой, аз какво да пусна обява по радиоточката, че му търся стопанина?
    И друго намирисва - ако комшията е алергичен и го бодне някоя - "то може да не е била моя пчела", ако другия комшия хване рой "аааа тоя рой е моя"...
    Пък да хвана някой да ми пипа сандъчето... като регулировчик ще маха с пророя докато влезе рой в него
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Утре ще ходя за гъби.Имам приятел с камери които използва за лова.Много ми е интересно кой е?
    Друмев - от една страна приятел , от друга , кой е ?
    Ти , явно не си знаеш дружките .

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Той само са прай на шапшал! Иначе ума му реже като бръснич? А развитието на пчелните семейства ги смята по формула.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Що си мислиш, че личните не се виждат от Администратора? И кой си ти, че да разрешаваш каквото и да е? На всяка манджа мерудия! И кое правило си мислиш, че съм нарушил? Ти си този, който го прави. Прочети си поста и виж не съдържа ли обидни квалификации. Аз не те обиждам, но ти мен да. Хайде сега ми се извини, както честичко твърдиш, че правиш? А всъщност намираш махна на всеки и редиш безсмислени слова, които са от полза единствено за теб.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Страница 258 от 807 ПърваПърва ... 158208248256257258259260268308358758 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •