Здравейте, малко е късно но по добре късно от колкото никога.Третирах моите кошери със варостоп и йод да ги третирам ли със нещо друго за болести ,като Оксаловата киселина или мравчена киселина.
Здравейте, малко е късно но по добре късно от колкото никога.Третирах моите кошери със варостоп и йод да ги третирам ли със нещо друго за болести ,като Оксаловата киселина или мравчена киселина.
Здравей колега. Аз лично не бих се доверил на Варостопа и бих третирал със ОК. Най добре е да се третира с поне два различни препарата. А и с третиране сега с Оксалова може да пропуснеш третирането напролет. Пролетта може да бориш акара само със строителна рамка.
Та отговора ми е ДА третирай с ОК.,че с тези сухи ленти на Варостопа да НЕ береш ядове!
В духа на Матеев, който "изобличи "програмиста продаващ стари буркани, ще ти отговоря аз.
По начина на писане , израз и граматика , колегата отговаря на профила на 17-годишен.Категорично не чете темите във форума.Или поне тая за оксаловата киселина не е чел.Ако попиташ защо? Отговорите са много. То и на мене напоследък не ми е интересно за четене.
Та мисля , че го разбирам, младежа.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Днес третирах с оксалова киселина.При отварянето малка част от пчелите вирваха дупета.Приемам го като реакция при стрес или е показател за някакъв проблем?!
Заплашват те. Показват си, че са кисели в това студено време и отварянето им е неприятно. Нормално поведение в студеното време.
Aranis благодаря ти много за отговора.Имах леко съмнение,но е добре когато някой по-опитен се изкаже.
В момента има 23 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 23 гост (и))