Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 202 от 683 ПърваПърва ... 102152192200201202203204212252302 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,011 до 2,020 от общо 6828
    Автор
    Регистриран
    20.06.2015
    Здравейте, малко е късно но по добре късно от колкото никога.Третирах моите кошери със варостоп и йод да ги третирам ли със нещо друго за болести ,като Оксаловата киселина или мравчена киселина.

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от thegame999 Виж публикацията
    Здравейте, малко е късно но по добре късно от колкото никога.Третирах моите кошери със варостоп и йод да ги третирам ли със нещо друго за болести ,като Оксаловата киселина или мравчена киселина.
    Здравей колега. Аз лично не бих се доверил на Варостопа и бих третирал със ОК. Най добре е да се третира с поне два различни препарата. А и с третиране сега с Оксалова може да пропуснеш третирането напролет. Пролетта може да бориш акара само със строителна рамка.
    Та отговора ми е ДА третирай с ОК.,че с тези сухи ленти на Варостопа да НЕ береш ядове!

Автор
    Регистриран
    20.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
    Здравей колега. Аз лично не бих се доверил на Варостопа и бих третирал със ОК. Най добре е да се третира с поне два различни препарата. А и с третиране сега с Оксалова може да пропуснеш третирането напролет. Пролетта може да бориш акара само със строителна рамка.
    Та отговора ми е ДА третирай с ОК.,че с тези сухи ленти на Варостопа да НЕ береш ядове!
    Как се слага Оксаловата киселина, И какво мислиш за мравчена киселина да ползвам ли ?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Как се слага Оксаловата киселина, И какво мислиш за мравчена киселина да ползвам ли ?
    Колега ,наистина ли си на 17 години и би ли сложил нещо в профила си.Четеш ли темите тук?

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Колега ,наистина ли си на 17 години и би ли сложил нещо в профила си.Четеш ли темите тук?
    В духа на Матеев, който "изобличи " програмиста продаващ стари буркани, ще ти отговоря аз.
    По начина на писане , израз и граматика , колегата отговаря на профила на 17-годишен.Категорично не чете темите във форума.Или поне тая за оксаловата киселина не е чел.Ако попиташ защо? Отговорите са много. То и на мене напоследък не ми е интересно за четене.
    Та мисля , че го разбирам, младежа.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    "
    . То и на мене напоследък не ми е интересно за четене.
    Та мисля , че го разбирам, младежа.
    И аз те разбирам.Не ти се чете защото всичко знаеш и освен това такива като мен ти скапват желанието.Не си само ти. Сори но ми е скучно без всички вас.А що се отнася за младежа ,той трябва да чете.

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=2

Потребител
    Регистриран
    09.03.2015
    Днес третирах с оксалова киселина.При отварянето малка част от пчелите вирваха дупета.Приемам го като реакция при стрес или е показател за някакъв проблем?!

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.05.2014
    Заплашват те. Показват си, че са кисели в това студено време и отварянето им е неприятно. Нормално поведение в студеното време.

Потребител
    Регистриран
    09.03.2015
    Aranis благодаря ти много за отговора.Имах леко съмнение,но е добре когато някой по-опитен се изкаже.

Страница 202 от 683 ПърваПърва ... 102152192200201202203204212252302 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 23 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 23 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •