Да, това за меда и мен ме изненада, но като цяло има логика в методите му на лечение. Миналата година станах жертва на инфекция, която ме удари в бъбреците и стигнах до хемодиализа. След като ме изписаха от болницата и започнах да се възстановявам, изчетох много книги на тема за здравословния начин на живот и за самолечението, включително и неговите книги. Има полза от тях. В крайна сметка, всеки сам си решава, какво да прави.
Преди 2 часа хапнах 4 дръжки и още ми горчи , добре че имах сироп за пчелите та ударих 2 глътки , ама беше с бабини зъби, та довечера жената може зор да види .Тянка мога да ти пратя по еконт, при мен има много.
Ами, в никакъв случай няма да пречи с дръжките, да нарежеш и малко от листата. Че да добавиш и някоя друга зеления, и ето ти витаминозна бомба! А, ако може да добавим и малко ракийка към тази чудна салатка? Ето ти и готова тинктура от корени и листа на глухарче? Но, дали ще работи?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
За мен, истината е в лечебното гладуване. Няма по мощен метод за прочистване на организма.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))