Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследнаПоследна
Резултати от 11 до 20 от общо 861

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kubio Виж публикацията

.. Не съм ''русофил'', ама като се поогледаме, само Русия има достатъчно голяма сабя, за да отсече главата на тази змия и да оттърве целия свят от изтребление.
    Жалко, че не си русофил.Остава да си един /кой знае/ българин, който не си знае историята.В пост №428 има карта, отговори си защо България не е в тези граници.За да не си мориш акъла, а и автора на тези думи ще ти кажа :Великите сили да не са луди да пуснат Руската империя на средиземно море.Знам, че думите ми отиват напразно, но чак ми става болно, като виждам как някои не искат да си отворят очите за истината.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Едно време хем ни доиха,хем хранехме,но поне за храненето получавахме.А сега само ни доят,доят,доят-28 пъти + един......
    Не си прав, цената на нефта беше фиксирана за години напред. Знаеш ли какъв реекспорт правехме? Вземаме евтин петрол и го продавахме за долари, с валутата финансирахме едни операции, а после кокаин за оръжие. С коката финансирахме други операции...
    Схеми много, а сега само сопи..хем ЕС ни такова, хем Русия и САЩ. Предателите станаха прекалено много и вече ще се избият за последните стотинки на народа...
    Това е друга тема, но е хубаво да помним СИВ
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Не си прав, цената на нефта беше фиксирана за години напред. Знаеш ли какъв реекспорт правехме? Вземаме евтин петрол и го продавахме за долари, с валутата финансирахме едни операции, а после кокаин за оръжие. С коката финансирахме други операции...
    Схеми много, а сега само сопи..хем ЕС ни такова, хем Русия и САЩ. Предателите станаха прекалено много и вече ще се избият за последните стотинки на народа...
    Това е друга тема, но е хубаво да помним СИВ
    Да хубаво е да се помни ,но повечето помните това което са ви казали да помните.СИВ ,нефт ,оръжие ,даже и нашия мед ,далаверата вървеше.За хората- усмивка пред строя.Имаше и такива ,които си мислеха че са добре.Не ми се спори ,просто и тези които живяха тогава бързо забравиха.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Що забравяте че Русия е империя и като всяка империя иска да си разширява зоните на влияние и да граби,да граби,да граби и пак да граби. Не само нас, а всички народи над които има влияние.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Да хубаво е да се помни ,но повечето помните това което са ви казали да помните.СИВ ,нефт ,оръжие ,даже и нашия мед ,далаверата вървеше.За хората- усмивка пред строя.Имаше и такива ,които си мислеха че са добре.Не ми се спори ,просто и тези които живяха тогава бързо забравиха.
    Водим приятен идеологически спор - нищо лошо!
    Аз съм млад и от помня само от 1992-93 и съм склонен да вярвам, че доста лъжи има в учебниците.
    Но искам от теб да погледнеш реалното БВП за последните 30-40 години - ще останеш в шах.
    Като видя закритите и окрадени заводи...
    Лошото е че не спират да крадат с **** си!
    В момента разпродават икономическите интереси на страната. АЕЦ, земеделие, ГМО, нефт...к'вот намерят.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Водим приятен идеологически спор - нищо лошо!
    Аз съм млад и от помня само от 1992-93 и съм склонен да вярвам, че доста лъжи има в учебниците.
    Но искам от теб да погледнеш реалното БВП за последните 30-40 години - ще останеш в шах.
    Като видя закритите и окрадени заводи...
    Лошото е че не спират да крадат с **** си!
    В момента разпродават икономическите интереси на страната. АЕЦ, земеделие, ГМО, нефт...к'вот намерят.
    Да Там ви е заблудата -БВП .Данните сигурно са верни ,но намаляването му е защото тази държава ссср изчезна от картата.След като няма такава държава ,за кого да работят заводите.Те бяха изградени точно за тях.При Горбачов запада отпусна нещата ,за русия имаше вече долари и от България нямаше нужда.Печелейки в долари си купуваха хубави стоки от цял свят и загърбиха нашите боклуци.Ако ние произвеждахме качествени стоки щяхме да ги предложим на други пазари и заводите и предприятията щяха още да работят .Те това в общи линии.Четете учебниците и между редовете.Запада ни крадял ,ами след като едни са го правили половин век ,те да не са по-глупави.Ама понеже много мислят ,че с роса са ни ръсили ,очакват и запада да ни ръси.Е нема такъв филм.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Да Там ви е заблудата -БВП .Данните сигурно са верни ,но намаляването му е защото тази държава ссср изчезна от картата.След като няма такава държава ,за кого да работят заводите.Те бяха изградени точно за тях.При Горбачов запада отпусна нещата ,за русия имаше вече долари и от България нямаше нужда.Печелейки в долари си купуваха хубави стоки от цял свят и загърбиха нашите боклуци.Ако ние произвеждахме качествени стоки щяхме да ги предложим на други пазари и заводите и предприятията щяха още да работят .Те това в общи линии.Четете учебниците и между редовете.Запада ни крадял ,ами след като едни са го правили половин век ,те да не са по-глупави.Ама понеже много мислят ,че с роса са ни ръсили ,очакват и запада да ни ръси.Е нема такъв филм.
    Какво му имаше на БТК, БАЛКАН, АЕЦ, КРЕМИКОВЦИ, ИТОНГ-СОФИЯ, ХОТЕЛИТЕ,Девня цимент, Стомана Перник....заболяха ме пръстите, че пиша през телефона.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    .
    https://www.google.bg/publicdata/exp...RV&hl=bg&dl=bg
    https://www.google.bg/publicdata/exp...UR&hl=bg&dl=bg

ШАХ !

Автор
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    община Белоградчик

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Да,наистина,как успях да забравя.Наистина всичко ни беше празно;в магазина нямаше опашки,в аптеката нямаше опашки,в болниците нямаше опашки,в банките нямаше опашки,а пък в администрациите какви чиновници имаше,хем с молив пишеха и пак нямаше опашки, гейове нямаше и паради подобни,даже и по границите нямаше опашки.А сега на всякъде опашки,всичко фул.И да,наистина не съм прав.Май още съм в запас......на керацуда..

Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •