Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
Водим приятен идеологически спор - нищо лошо!
Аз съм млад и от помня само от 1992-93 и съм склонен да вярвам, че доста лъжи има в учебниците.
Но искам от теб да погледнеш реалното БВП за последните 30-40 години - ще останеш в шах.
Като видя закритите и окрадени заводи...
Лошото е че не спират да крадат с **** си!
В момента разпродават икономическите интереси на страната. АЕЦ, земеделие, ГМО, нефт...к'вот намерят.
Да Там ви е заблудата -БВП .Данните сигурно са верни ,но намаляването му е защото тази държава ссср изчезна от картата.След като няма такава държава ,за кого да работят заводите.Те бяха изградени точно за тях.При Горбачов запада отпусна нещата ,за русия имаше вече долари и от България нямаше нужда.Печелейки в долари си купуваха хубави стоки от цял свят и загърбиха нашите боклуци.Ако ние произвеждахме качествени стоки щяхме да ги предложим на други пазари и заводите и предприятията щяха още да работят .Те това в общи линии.Четете учебниците и между редовете.Запада ни крадял ,ами след като едни са го правили половин век ,те да не са по-глупави.Ама понеже много мислят ,че с роса са ни ръсили ,очакват и запада да ни ръси.Е нема такъв филм.