опа скоро не е имало някоя критика отворен съм за съвети и мнения от вещите в занаята
по долу съм отбелязал че излизат на 26-27 но това е по желание изработвам ги както ми каже клиента
фарар на фалц само на страничните изработен по поръчка и изискване на клиент споделете как е
Този пост е редактиран от galin79; 30.12.2015 в 17:26.
Този корпус е направо безумие. Оставен на равна повърхност корпуса ще лежи на двете тънички пера които стърчат. А колко ще е контактната повърхност ако корпуса е поставен върху обърнат капак (така практикуват над 90% от колегите които познавам при прегледи) тези пера ще се изпочупят за нула време.
На най-горния корпус на лицевата страна в долния ляв ъгъл има голямо усукване на влакната което със сигурност на трябва да го има особено в ъгъл.
Ако прелките са от "водоустойчив" шпертплат за кофражи, веднага ги махни, защото ще станат на халва още след няколко месеца.
И след като се разпаднат материалите както казва rosty_sz и ще излезе кой виновен? Ами майстора - тоест Галин - тоест ТИ. И какво излиза, че ти не можеш да правиш качествени кошери. А оттук следва, че не може кой какво иска и ти да изпълняваш. Той може да иска и от велпапе да му го направиш. Ти ще се съгласиш ли?
Покривната табла от четвъртата снимка ми изглежда много плитка. Като се постави хранилката, капака ще лежи върху хранилката, вместо върху таблата.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))