Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 240

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Този корпус е направо безумие. Оставен на равна повърхност корпуса ще лежи на двете тънички пера които стърчат. А колко ще е контактната повърхност ако корпуса е поставен върху обърнат капак (така практикуват над 90% от колегите които познавам при прегледи) тези пера ще се изпочупят за нула време.
    сигурно си прав както го иска така съм му го направил

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от galin79 Виж публикацията
    сигурно си прав както го иска така съм му го направил
    И след като се разпаднат материалите както казва rosty_sz и ще излезе кой виновен? Ами майстора - тоест Галин - тоест ТИ. И какво излиза, че ти не можеш да правиш качествени кошери. А оттук следва, че не може кой какво иска и ти да изпълняваш. Той може да иска и от велпапе да му го направиш. Ти ще се съгласиш ли?

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Покривната табла от четвъртата снимка ми изглежда много плитка. Като се постави хранилката, капака ще лежи върху хранилката, вместо върху таблата.

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    Покривната табла от четвъртата снимка ми изглежда много плитка. Като се постави хранилката, капака ще лежи върху хранилката, вместо върху таблата.
    само така ти се струва всичко е точно

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    И след като се разпаднат материалите както казва rosty_sz и ще излезе кой виновен? Ами майстора - тоест Галин - тоест ТИ. И какво излиза, че ти не можеш да правиш качествени кошери. А оттук следва, че не може кой какво иска и ти да изпълняваш. Той може да иска и от велпапе да му го направиш. Ти ще се съгласиш ли?
    да много си прав така ги искаше по негов моел бях решил да неги правя но накрая склоних как да върна човек ще ги ползва за подвижно пчеларство и да несе разместят при прехот

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Дебелина на стените на кошера от 25 мм е достъчна за успешно презимуване, но би забавило пролетното развитие, когато нощите са студени, а пчелите отглеждат големи площи с пило. По-добре прави ДБ с дебелина на стените съгласно БДС - предполагам, че беше 33мм. За по-сигурно погледни пчеларската енциклопедия. Друг е въпросът, ако човек иска да ползва 10 рамкови магазини на корпусен кошер. Тогава пък трябва да са дебели по 25 мм.

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    мерси много за съвета тоя е на 2.5 не знам как да го кажа но в нашия край хората са малко чепати всеки си има разни теории и виждания 1 с 1 няма с еднакво виждане всеки различно иска да му се изработят и аз няма как трябва да им огаждам

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    човека ще ги ползва за подвижно пчеларство и съм ги направил тъка че да го блъскаш,въртиш,та дори и да го обърнеш на обратно и да го тръскаш няма никакво разместване

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от galin79 Виж публикацията
    човека ще ги ползва за подвижно пчеларство и съм ги направил тъка че да го блъскаш,въртиш,та дори и да го обърнеш на обратно и да го тръскаш няма никакво разместване
    Винаги съм имал нужда от подобна хралупа , че и мечка да я мачка ,майкта вътре да пее приспивни песни на дечурлигата и да не и пука кой я тръска ! Евала за сандъка и ,че го направи достояние на масите !

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    мерси жив и здрав бъди

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •