Аз на времето ходих с едни такиваВсички си викаха Гоше.Питах ги що си викат така.Казваха,че ако ги чуе някой ще търсят гошето
![]()
Аз на времето ходих с едни такиваВсички си викаха Гоше.Питах ги що си викат така.Казваха,че ако ги чуе някой ще търсят гошето
![]()
Някои и през деня не спят.
Занимавал ли си се с търговия?
Аз последните 27 години това правя ща не ща! Стоките продавани в големите вериги нямат нищо общо, като качество, с тези продавани в Западна Европа! Всички по-големи западни фирми си изградиха заводи в Източна Европа, където произвеждат нискокачествени стоки предназначени за източния пазар, като основната им дестинация бе Русия, Украйна и т.н.н. От тези заводи идват и стоките в нашите вериги и те са със силно занижено качество. Това е защото сме малък пазар. Това бе и причината да развалят добрите връзки между България и Русия, за да се наместят западни фирми на този пазар, а ние имахме добре разработен пазар и наложени марки там! Руснаците почнаха да се усещат и забраниха продажбата на много западни стоки в Русия, не само по политически причини, а защото качеството им е отвратително, дори и за руския стандарт! Е сега тези същите изхвърлени от Русия стоки се продават у нас и в Румъния, с баснословни печалби и съсипват нашето селско стопанство и производство! Обърни внимание, какво пише на опаковките за мляко, сирене, месо в Лидъл. Произведено за Лидъл България, село Равно поле софийско! Та в момента село Равно поле е с най-много крави, ферми, мандри, транжорни и каквот се сетиш още! Ами смях. Само се преопакова стоката и се продава на нас глупаците, защото сме си прости и сме си дали гъза за без пари! А по закон, на опаковката трябва да пише: Страна производител; Район на производство, за месото и млечните продукти; Производител; Вносител или дистрибутор, освен всички други необходими данни. Е затова ядем полски картофи и ябълки, млякото е полско, чешко и румънско, но не и българското, както и сиренето и сметаната, а месата един господ знае от къде са!
Та така. Поинформирай се малко.
На всички Честита нова Година! Преди всичко здраве и успехи! Много мед, но и добри пазари и приходи от него!
Напълно правилна констатация. Отдавна, и не само у нас, евтините боклуци изместват качествените стоки, и зооинж. Матеев го е споменавал някъде из темите. Явлението го има по целия свят, но особено силно се проявява в страните с ниска покупателна способност на населението. А "произведено за" само прилича на "произведено от", но няма общо едното с другото. Аз, като прочета етикета и не видя, или не мога да разбера кой е производителя, изобщо не си го купувам. Много от хората обаче изобщо нямат избор и щат, не щат, поради липса на възможност, са принудени да купуват най-евтината стока. Не че не им се иска луканка от 50 лв килото, направена от месо, ама се харчи масово салам и кренвирши "народни". Каквото се търси, това се и продава.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
То истинското сирене българско кой ще го купи аз карам на един големите бг производители сирене на забележи 10.10лева цена и като сложиш 15%за магазина кой ще го плати еденици имат възможност
Нашите управници докато си лъскат егото и се вживяват че са демократи,и разрешиха да се унищожи всичко, хак ни е.Заслужаваме си участта която не се знае до кога ще продължи.
Научете бат Бойко да гледа пчели и работата ще потръгне
Да ама те и хапят.Не се знае дали му се иска на него да го хапят, може да е алергичен.
Агро,тези продукти с ниско качество имат много по добра печалба от висококачествената стока,за това съм на сто процента сигурен.Тази нискокачествена стока ния продават на цени като на Запад.Нашите хайдути ще са постоянно на линия, западняците ни мародерстват в движение.Огромният проблем на нас българите е ниската ни самооценка и силното чувство за самоунищожение.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))