Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 174 от 496 ПърваПърва ... 74124164172173174175176184224274 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,731 до 1,740 от общо 4956
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    И ще се обоснова.Никой от моите познати няма да купи каквото и да е от магазина,ако го намери домашно.Дума да не става и за братушките.Те милите си умират за българския вкус!Хиляда буркана са нищо,ако си хванал два три от по големите хотели по морето.Една година на един баровец от русия му бях дал от моите сърца и той каза,че от пет години е в България,но такива домати не вкусвал!Това последното с пълна сила важи и за меда!Доказателството е ,че следващата година са с по още едно дете.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Ти се бъзикаш,ама Матеев си е много прав и си дава жокер!
    Градски ,изобщо не се бъзикам.Напълно съм искрен.Иначе като ти гледам слеващия пост май се вързваш на Матеев .Ха ха -ейй много ще станете богатите хора бре.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Атанасов, заради тебе цялата тема се изкриви в кофти посока. Вместо ИНФОРМАЦИОННА тема се превърна в ТЕМА ЗА ПОПУЛИЗЪМ !!!

Имам достоверна информация какво се е случило на срещата в Италия миналата седмица, но няма да я напиша във форума само заради хора като тебе. Знам какво, кой, защо, как и кога ще се случи с цените на меда, знам дори и колко ще бъдат, но за съжаление предпочитам да си замълча и да ви оставя да бъдете изненадани. Просто вие го искате това, и аз ще се съобразя с вашето желание. Млъквам и съжалявам, че дори написах и това ....... но ........ каквото повикало, това се е и обадило.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Има 50-60 кошера и вади по 1-2 тона мед всяка година.
    Един или два?

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Един или два?
    Средно по 15 килограма от кошер при лоша година и 25-26 при хубава. Тука региона е планински и няма промишлени паши. Меда е много хубав, но за съжаление е сравнително малко.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Атанасов, заради тебе цялата тема се изкриви в кофти посока. Вместо ИНФОРМАЦИОННА тема се превърна в ТЕМА ЗА ПОПУЛИЗЪМ !!!

Имам достоверна информация какво се е случило на срещата в Италия миналата седмица, но няма да я напиша във форума само заради хора като тебе. Знам какво, кой, защо, как и кога ще се случи с цените на меда, знам дори и колко ще бъдат, но за съжаление предпочитам да си замълча и да ви оставя да бъдете изненадани. Просто вие го искате това, и аз ще се съобразя с вашето желание. Млъквам и съжалявам, че дори написах и това ....... но ........ каквото повикало, това се е и обадило.
    Я ми го напиши на лични, а пък аз ще го кажа във форума и всички ще са доволни. Хем ти няма да си казал нищо, хем всички ще знаем как стоят нещата.

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община

Пиши за какво иде реч в темата за световни конспирации. Така, ще е по- безболезнено.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Средно по 15 килограма от кошер при лоша година и 25-26 при хубава. Тука региона е планински и няма промишлени паши. Меда е много хубав, но за съжаление е сравнително малко.
    Значи при хубава година МАКС 1500кг. при 60 кошера.

Потребител
    Регистриран
    17.01.2013

Когато пазарните цени се определят на "срещи", това се е жив картел.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от динев Виж публикацията
    Когато пазарните цени се определят на "срещи", това се е жив картел.
    Грешно разсъждение, породено от липсата на информация какво в действителност се е случило. А случилото се си е съвсем пазарно ..... за съжаление. По скоро намесил се е политически фактор, но хайде да не гадаем повече.

Страница 174 от 496 ПърваПърва ... 74124164172173174175176184224274 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •