Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 162 от 208 ПърваПърва ... 62112152160161162163164172 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,611 до 1,620 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    "-Дъската и хлопа на моята каруца, господине. Плеще като учен човек: ни сама разбира, ни другите й разбират." / Елин Пелин - Андрешко/
    Та чудя се - да се смея ли, да плача ли на Андрешковския ни манталитет? Нашия народ не си обича властта открай време, не, направо я мрази. Тя винаги му е била спусната отгоре, чужда, един вид. Дали турска или руско-германска, никога не я е приел като своя. Там някъде се е скрило и онова презрение към по-умния, който е успявал да се издигне над блатото. Не случайно лекари караха таксита след 89-та. Вследствие на това умните почтени бяха натикани в ъгъла и нагоре се устремиха само умните мошеници. Пак следствие на Андрешковския ни манталитет. Поколения ще трябва да се сменят, но дали ще има време?
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Точно като констатация (пълно е в Нета с такива), но без да казва и анализира причините за това и без да посочва някакъв изход. И каква е ползата тогава?
    Трябва да има констатаций, за да се анализират и да се търси изход. Ползата е, че някой вижда и споделя видяното! Алтернативните управленя за момента са боза, която сме я сърбали. Лошото е, че поколенията, които тепърва гласуват са лесни за манипулиране. Те не знаят, няма от къде просто, каква шайка стои в сянката на Корнелия. Доста е тегава темата погледната по-детаилно. За промяна е необходима голяма група от хора и добре премерена стратегия. Знаеш ли какво се случва с единиците опитали се да пооправят кадаифа? Подсещат ги, че имат семейства. Знам за няколко опита и резултатите. Какъв изход искаш да посочи човека? Колкото повече научаваш за реалната политическа игра(това в медийте е прах в очите с лопати) и паричните потоци, толкова повече се отдалечава намирането на реално изпълним изход от блатото. Хората са изнервени, писнало им е и първосигнално реагира сеч, до стената, в пандиза всички,... И после какво? С кого? На каква цена? Има ли на кого да довериш държавата на този етап лично ти? Ако има, ще съм с една капка вяра в повече, щото аз виждам само компромиси.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Мутрите и джандарите вместо да пазят бостаните и лозята на народа от циганите, тия , които гласуваха за тях ги направиха политици и министри....всичко, което не е куцо , кьораво или сакато , трябва да се омита от тази държава по най-бързия начин.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2012
    Пчеларски район
    Шумен
    То на хоризонта нищо читаво не се вижда , което да ни управлява . Леля Корнелия си точи зъбите , сякаш тяхната партия не е крала , не е правила далавери, и всички по тяхното управление бяха сити и доволни , сякаш тяхната партия не предложи Пеевски ( изключителен патриот и родолюбец, затова е станал депутат да се грижи за благото на народа ) за шеф на данс , и сега няма да е по различно . Жалко че военните нямат партия . Бих ги подкрепил , защото при тях има родолюбие, чест и патриотизъм и има много читави и способни хора , не че и там няма мърша, но то къде ли я няма.
    Извинявам се за спама !

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Не е толкова просто! Електронизацията е само една от няколкото насоки, в които трябва да се развие промишленото пчеларство за да стане то ефективно и печелившо. Едва ли обаче това е правилната тема, в която трябва да го обсъждаме. Може би трябва нова тема и пишещите в нея да са позитивно настроени и със сериозен подход. За съжаление аз тук вече не виждам хора, подготвени за brainstorm по проблема.
    Пусни нова. Ако не знаеш как - питай.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    За съжаление аз тук вече не виждам хора, подготвени за brainstorm по проблема.
    Брях, майка му стара!? Ма как се пръкна само ти най - акъллията? Брееееей, те другите големи тъпаци.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Брях, майка му стара!? Ма как се пръкна само ти най - акъллията? Брееееей, те другите големи тъпаци.
    Ще дойдеш и ти на моя...акъл. Шегувам се разбира се. Аз това го пея от няколко години, но още се намират лековерни колеги.
    А по повод на горния пост, на Апитрейд, мога да река, че явно времето ще покаже кой кум, кой сват, кой на булката брат! Не бъдете толкова лековерни КОЛЕГИ.
    И за двата абзаца в поста ми се отнася!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ще дойдеш и ти на моя...акъл.
    Ще стане, но трябва да си оставя половината мозък на stand by.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ето точно твоите и останалите реакции не предполагат аз да я пускам. Това не е за прости хора като мен!
    Пусни я ти, аз отдавна съм вдигнал ръце от тази тема, както Матеев, както Дони и всички останали.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ето точно твоите и останалите реакции не предполагат аз да я пускам. Това не е за прости хора като мен!
    Не мога да не реагирам на такива изцепки.

Страница 162 от 208 ПърваПърва ... 62112152160161162163164172 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •