Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 134 от 186 ПърваПърва ... 3484124132133134135136144184 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,331 до 1,340 от общо 1859
    VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    E , ти сам си противоречиш !
    Имах една , която миналата година загина , защото не бях в България .
    На кого , да вярваме с колегите ?

Забранен
    Регистриран
    30.04.2013
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Няма противоречие, миналата година зазимих моята нестандартна японска тръвна в съответствие на това, че няма да съм в България до средата на лятото, и тя умря.
    Сега моите японски тръвни са зазимени в съответствие на това , че ще си бъда в България през пролетта.
    Зазимяват се по различен начин.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Ама вие все още ВЯРВАТЕ? Божееее, вие сте луди.

Забранен
    Регистриран
    30.04.2013
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ама вие все още ВЯРВАТЕ? Божееее, вие сте луди.
    Няма противоречие, миналата година зазимих моята нестандартна японска тръвна в съответствие на това, че няма да съм в България до средата на лятото, и тя умря.
    Сега моите японски тръвни са зазимени в съответствие на това , че ще си бъда в България през пролетта.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Адаш,направо ме отказа от японките щом са бамбашка.......Утре ще си спретна едно РОЖЕ,че ми се струва по податливо на вмешателства......
    Адаш, не винаги вмешателството е полесно, номера е да е полезно, понякога пчеларя воден от добри намерения извършва интервенции дето влияят лошо на пчелите. Аз ги оставих да се самозазимят без да местя и да правя нещо просто се убедих, в достатъчността на запасите.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от slavi 13 Виж публикацията
    Ха,ха. Значи я зазими в съответствие на това, че няма да те има в България и тя съответно на твоето съответствие взе, че умря. Така. Сега си ги зазимил пак съответно, но само, че за пролетта. И какво? Сега ти съответно предполагаш, че няма да умрат съответно. А съответно сигурен ли си в това? Та както казваш -"Зазимяват се по различен начин". В единия начин вече разбрахме, че умират. Живот и здраве ще чакаме втория за да видим съответно какво ще се случи.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ха,ха. Значи я зазими в съответствие на това, че няма да те има в България и тя съответно на твоето съответствие взе, че умря. Така. Сега си ги зазимил пак съответно, но само, че за пролетта. И какво? Сега ти съответно предполагаш, че няма да умрат съответно. А съответно сигурен ли си в това? Та както казваш -"Зазимяват се по различен начин". В единия начин вече разбрахме, че умират. Живот и здраве ще чакаме втория за да видим съответно какво ще се случи.
    Предполагам, че разликата е в запасите. Гаранции никога няма. Зависи от много неща.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Време е да се извиня на Василевса ! Не му повярвах за термичния метод ,но само до днес :

След като се справиха с тази дяволска твар ,то какво остава за един акар ! Край на третирането ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan Mankov Виж публикацията
    Време е да се извиня на Василевса ! Не му повярвах за термичния метод ,но само до днес :

След като се справиха с тази дяволска твар ,то какво остава за един акар ! Край на третирането ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Тук някои колеги казваха, че само японската пчела го може. Иване да не си внесъл японски пчели?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Тук някои колеги казваха, че само японската пчела го може. Иване да не си внесъл японски пчели?
    Василевсе, ти да не си помисли, че тук са унищожили тази оса термично? Жестоко се лъжеш.

Страница 134 от 186 ПърваПърва ... 3484124132133134135136144184 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •