E , ти сам си противоречиш !
Имах една , която миналата година загина , защото не бях в България .
На кого , да вярваме с колегите ?
E , ти сам си противоречиш !
Имах една , която миналата година загина , защото не бях в България .
На кого , да вярваме с колегите ?
Няма противоречие, миналата година зазимих моята нестандартна японска тръвна в съответствие на това, че няма да съм в България до средата на лятото, и тя умря.
Сега моите японски тръвни са зазимени в съответствие на това , че ще си бъда в България през пролетта.
Зазимяват се по различен начин.
Няма противоречие, миналата година зазимих моята нестандартна японска тръвна в съответствие на това, че няма да съм в България до средата на лятото, и тя умря.
Сега моите японски тръвни са зазимени в съответствие на това , че ще си бъда в България през пролетта.
Зазимяват се по различен начин.
Адаш, не винаги вмешателството е полесно, номера е да е полезно, понякога пчеларя воден от добри намерения извършва интервенции дето влияят лошо на пчелите. Аз ги оставих да се самозазимят без да местя и да правя нещо просто се убедих, в достатъчността на запасите.
Ха,ха. Значи я зазими в съответствие на това, че няма да те има в България и тя съответно на твоето съответствие взе, че умря.Така. Сега си ги зазимил пак съответно, но само, че за пролетта. И какво? Сега ти съответно предполагаш, че няма да умрат съответно. А съответно сигурен ли си в това? Та както казваш -"Зазимяват се по различен начин". В единия начин вече разбрахме, че умират.
Живот и здраве ще чакаме втория за да видим съответно какво ще се случи.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))