Да започна с ,, , Леле , леле , леле ,, -цитат от сръбският филм ,, Горещ вятър ,, .
Малко полезна информация, че поне да има полза за тези на които не им са им смешни бисерите японски и доцентски.
Лондите са около 20литрови, производство на фирма от Пловдив, а цената им беше 3.50-3.60 (преди около 6 години). Пластмасата е мека, а не чуплива и издържат на UV поне 5 години и издържат поне на 30кг(не съм пукал досега нито една). Не си вземайте пластмаса която не е UV-устойчива, живота и е 1-2год максимум.
Стиропорът е с плътност 100кг/м3 и е чуден за целта, но трябва да е на парчета или по-малък от лицето на дъното, иначе може да заседне и да се давят пчели. Лондите са трапецовидни и когато са пълни има много място между стените и стиропора. Засега остават така на парчета, а другата година ще ги мисля, че не ми харесват.
Пчелите могат да вземат над 10кг сироп на семейство на ден, стига времето да го позволява. 3-те лонди заминаха за 4 часа.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))