Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 105 от 208 ПърваПърва ... 55595103104105106107115155205 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,041 до 1,050 от общо 8066

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    По коледа стават чудеса.Може и да има късмет.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Уха, сега не искаш ли. Майката на слабото семейство се отнема и се обединява със семейството на презимувалия нук. Резултата не е ли ясен.

Упражнението е играно, но сега ще бъде по-масово.
    Тя твоята хем боли,хем сърби.Питаш,питаш,а после отсичаш че си я измислил системата и не ти трябват мненията и съветите на колегите.Те са се потрудили да ти помогнат,а ти ги гълвичкаш нагло.На това му се казва пут...ска работа.Ако си доблестен ,би трябвало да им се извиниш тук,в тази тема.Или и ти започна да използваш прийомите на твоите градски,които си мислят че този форум се чете от олигофрени.Възможно е и ти вече да ни мислиш за такива.Е да,ама не/П.Бочаров/.Все още можем да мислим,разсъждаваме,сравня ваме,да правим собствени заключения и т.н. Това,че другите не ти отговарят с такъв тон,не означава,че си им взел страха.Просто са по–отстъпчиви от мен.Аз не понасям арогантността,безкомпроми

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Тя твоята хем боли,хем сърби.Питаш,питаш,а после отсичаш че си я измислил системата и не ти трябват мненията и съветите на колегите.Те са се потрудили да ти помогнат,а ти ги гълвичкаш нагло.На това му се казва пут...ска работа.Ако си доблестен ,би трябвало да им се извиниш тук,в тази тема.Или и ти започна да използваш прийомите на твоите градски,които си мислят че този форум се чете от олигофрени.Възможно е и ти вече да ни мислиш за такива.Е да,ама не/П.Бочаров/.Все още можем да мислим,разсъждаваме,сравня ваме,да правим собствени заключения и т.н. Това,че другите не ти отговарят с такъв тон,не означава,че си им взел страха.Просто са по–отстъпчиви от мен.Аз не понасям арогантността,безкомпроми

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Остави го. Той работи в полза на форума. Трябва гориво за локомотива.
    Да те послушам ли??????? Или да продължавам това което обещах лятото?Какво да ти кажа,аз съм редови тук,ама не мога да си оставя магарето в калта.Настъпят ли ме неоснователно,тъпча до равно със земята.
    Казваш гориво за локомотива.Ако локомотива дъни и брикети,то тогава би станал за гориво на локомотива Ни.Не ангажиращо лично мнение.Пък може и други подлъгани колеги да си кажат мнението и ето ти нова скорост на локомотива Ни.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Да те послушам ли??????? Или да продължавам това което обещах лятото?Какво да ти кажа,аз съм редови тук,ама не мога да си оставя магарето в калта.Настъпят ли ме неоснователно,тъпча до равно със земята.
    Казваш гориво за локомотива.Ако локомотива дъни и брикети,то тогава би станал за гориво на локомотива Ни.Не ангажиращо лично мнение.Пък може и други подлъгани колеги да си кажат мнението и ето ти нова скорост на локомотива Ни.
    Карай както си знаеш. Емотиконата подсказва настроението на поста ми.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Емотиконата подсказва настроението на поста ми.
    Затова и аз карам в същия дух,доо.......о.Знам ли?Може и до второ пришествие.Позволи ми мод и ме извини,че тук ще отговоря и на моя приятел Данчо,но ще се натрупат много мои един след друг.
    Данчо,има по–мощни двигатели,но те не работят с брикети.Искат нещо по–качествено и калорично.А в цитираното гориво тези екстри липсват.А ти пиши по–често,за да ти благодаря по–често че си ми помогнал,макар и индиректно като този път.Благодаря ти Данчо.Приятел в нужда се познава.Лека нощ и на двама ви!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    По добре е да гледаш тръвни и като намериш такъв и му сменяш религията.Не е наказуемо да си сложиш чалма в БГ все още.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    По добре е да гледаш тръвни и като намериш такъв и му сменяш религията.Не е наказуемо да си сложиш чалма в БГ все още.
    Аха. Подаряваш му един.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аха. Подаряваш му един.

Не зная закона какво предвижда за изнасилване с пчели, но за за чалмата знам, че не е наказуемо.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Танасе, Танасе ти май само за наденицата си тука.

Страница 105 от 208 ПърваПърва ... 55595103104105106107115155205 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 14 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 14 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •