По коледа стават чудеса.Може и да има късмет.
![]()
По коледа стават чудеса.Може и да има късмет.
![]()
Тя твоята хем боли,хем сърби.Питаш,питаш,а после отсичаш че си я измислил системата и не ти трябват мненията и съветите на колегите.Те са се потрудили да ти помогнат,а ти ги гълвичкаш нагло.На това му се казва пут...ска работа.Ако си доблестен ,би трябвало да им се извиниш тук,в тази тема.Или и ти започна да използваш прийомите на твоите градски,които си мислят че този форум се чете от олигофрени.Възможно е и ти вече да ни мислиш за такива.Е да,ама не/П.Бочаров/.Все още можем да мислим,разсъждаваме,сравня ваме,да правим собствени заключения и т.н. Това,че другите не ти отговарят с такъв тон,не означава,че си им взел страха.Просто са по–отстъпчиви от мен.Аз не понасям арогантността,безкомпроми
Да те послушам ли??????? Или да продължавам това което обещах лятото?Какво да ти кажа,аз съм редови тук,ама не мога да си оставя магарето в калта.Настъпят ли ме неоснователно,тъпча до равно със земята.
Казваш гориво за локомотива.Ако локомотива дъни и брикети,то тогава би станал за гориво на локомотива Ни.Не ангажиращо лично мнение.Пък може и други подлъгани колеги да си кажат мнението и ето ти нова скорост на локомотива Ни.![]()
Затова и аз карам в същия дух,доо.......о.Знам ли?Може и до второ пришествие.Позволи ми мод и ме извини,че тук ще отговоря и на моя приятел Данчо,но ще се натрупат много мои един след друг.
Данчо,има по–мощни двигатели,но те не работят с брикети.Искат нещо по–качествено и калорично.А в цитираното гориво тези екстри липсват.А ти пиши по–често,за да ти благодаря по–често че си ми помогнал,макар и индиректно като този път.Благодаря ти Данчо.Приятел в нужда се познава.Лека нощ и на двама ви!
По добре е да гледаш тръвни и като намериш такъв и му сменяш религията.Не е наказуемо да си сложиш чалма в БГ все още.
![]()
Танасе, Танасе ти май само за наденицата си тука.![]()
В момента има 14 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 14 гост (и))