Обадиха се от фонда за подписване на договор по НПП мярка А за инвентар.
Обадиха се от фонда за подписване на договор по НПП мярка А за инвентар.
А ето какво си взех.
Показваш анкетни карти от предишните преригистрации както стана при мен- имах прекьсване от 2 години
Страхотна новина. Аз още договор нямам те заявления за плащане приемали. Да е.. и буклуците.
http://www.dfz.bg/bg/prescentar/novi...NPP-2017-2019/ Ето Ви и линка.
Не знам защо поставяте палчета надолу , че и знаци за спам след като ви казвам самата истина и тя е покъртителна за чиновниците от ДФЗ. Класиран съм на първо класиране в първите 15 човека от списъка. Договор нямам, защото не е готов. Няма никаква причина да не е готов но...... Как да не се дразня на новината че приемали заявления за плащане като сумати хора нямат още договори и голяма част от тях са класиране на първо класиране. Приятел подписа преди два месеца и нямам идея как неговия договор се появи а на останалите ги няма. За какво пролетно третиране говорим. Майкопроизводителите залагат първите личинки ние договори още нямаме. После нямало усвояемост. Всяка година има проблеми ама тая годи се ус..ха.
Колко време след като излезнат списъците с одобрените се получават писмата за подписване на договор? Защото бързам да си купувам кошери и да ги боядисам за пролетта. Но не ми иска да ги купя преди да съм подписала договора.
Извинявам се да попитам ,сега мога ли да се откажа,по принцип бях кандидатствал за отводки но размислих някой сблъсквал ли се е с такъв казус
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))