Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 10 от 13 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 91 до 100 от общо 730

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    Обадиха се от фонда за подписване на договор по НПП мярка А за инвентар.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    А ето какво си взех.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри IMG-af76cc7342181f84c49c8dbcf7db0aeb-V.jpg‎  

Наблюдател
    Регистриран
    31.03.2014
    Показваш анкетни карти от предишните преригистрации както стана при мен- имах прекьсване от 2 години

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Страхотна новина. Аз още договор нямам те заявления за плащане приемали. Да е.. и буклуците.

Автор
    Регистриран
    18.01.2012
    Пчеларски район
    там край реката

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Не знам защо поставяте палчета надолу , че и знаци за спам след като ви казвам самата истина и тя е покъртителна за чиновниците от ДФЗ. Класиран съм на първо класиране в първите 15 човека от списъка. Договор нямам, защото не е готов. Няма никаква причина да не е готов но...... Как да не се дразня на новината че приемали заявления за плащане като сумати хора нямат още договори и голяма част от тях са класиране на първо класиране. Приятел подписа преди два месеца и нямам идея как неговия договор се появи а на останалите ги няма. За какво пролетно третиране говорим. Майкопроизводителите залагат първите личинки ние договори още нямаме. После нямало усвояемост. Всяка година има проблеми ама тая годи се ус..ха.

Наблюдател
    Регистриран
    15.07.2014
    Колко време след като излезнат списъците с одобрените се получават писмата за подписване на договор? Защото бързам да си купувам кошери и да ги боядисам за пролетта. Но не ми иска да ги купя преди да съм подписала договора.

Цитат Първоначално публикувано от p0lina Виж публикацията
    Колко време след като излезнат списъците с одобрените се получават писмата за подписване на договор? Защото бързам да си купувам кошери и да ги боядисам за пролетта. Но не ми иска да ги купя преди да съм подписала договора.
    От фонда ми се обадиха да отида да подпиша, когато имаха резултатите. Казаха да не чакам писмото, то наистина дойде 6 месеца по-късно.

Потребител
    Регистриран
    30.12.2013
    Извинявам се да попитам ,сега мога ли да се откажа,по принцип бях кандидатствал за отводки но размислих някой сблъсквал ли се е с такъв казус

Страница 10 от 13 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •