Матеев, Матеев все някакви заговори ти се привиждат.Хората работят за да си изкарват хляба и не стоят постоянно във форума ти.Ако нечие присъствие ти пречи триеш акаунта.Няма нужда да обиждаш и оплюваш хора, които дори не познаваш.
А, Дони назова истинската причина за полученото на снимката. На него мисля , че още вярваш.Всички, които разбират от майко производство са наясно.
Не разбирам защо те дразни искането да се спазват законите от търговците на майки.Държиш на точката забраняваща внос, а следващите регламентиращи продажбата пропускаш. Защо ли? Не допускам, че и ти продаваш така. Без касов бон?Без ветеринарно?Без сертификат? Не ме разочаровай!Таях някаква надежда като почна да продаваш майки.
А сроковете... Сроковете ги поставяй на тези, които работят за тебе. Някога ти писах, че е под достойнството ми да работя за тебе.Нищо не се е променило.
Обещавам за колегите да опиша напълно всичко в тоя случай при първа възможност.(Ако все още не си затрил следите на "излагацията карники от Полша".)