Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    16.03.2014
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Тази година, ще ям мед от слаби семейства. Силните се изроиха до едно. Тези, на които изкарах майките в отводки се роиха най- вече. Специално за теоретиците с дебелите книги подчертавам това. Роиха се младите таз годишни майки! Да! Вчера оправях стара майка заела шест рамки пило всички с маточници. Останалите шест рамки така си и стоят девствени. Говоря за постоянно разширение с основи и магазини. Така че, при мен всички са щастливи и се роят на воля. Пчелоядите и те! Сега слабаците пълнят магазията със слънчоглед и ще спасят сезона!
    Так е, колеги.Аз тази година се подведох по акъла на професор Първулов.Извадих всички стари маики в отводки до основното семеиство след рапицата.След двадесетина дни всички млади маики от основните семеиства се роиха.Добре, че имах отводки със стари маики, та не останах без пчели.

Автор
    Регистриран
    12.03.2014
    Пчеларски район
    Асеновград
    Цитат Първоначално публикувано от todor_19 Виж публикацията
    Так е, колеги.Аз тази година се подведох по акъла на професор Първулов.Извадих всички стари маики в отводки до основното семеиство след рапицата.След двадесетина дни всички млади маики от основните семеиства се роиха.Добре, че имах отводки със стари маики, та не останах без пчели.

Ти кво очакваше?

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от todor_19 Виж публикацията
    Не си уцелил времето според мен
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Не си уцелил времето според мен
    To май никой не го оцели тая година. Народа получи мазоли на ръцете от рязане на маточници ма не си признават.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    To май никой не го оцели тая година. Народа получи мазоли на ръцете от рязане на маточници ма не си признават.
    Аз си признах ДБ ЛР лежак се роиха и се удвоиха сега се зазимяват успешно
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Брейййййй, тук се опитва да вали! Паднаха няколко капки дъжд! А дано се отпуши, та накваси тая сухата земя. Ако я напои хубаво Дядо Боже, ще икономисам от захарта? Пък току виж от радост и аз съм се наквасил ...
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Ако не е от радост, направиго от мъка. Трябва ли ти специален повод?

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Ако не е от радост, направиго от мъка. Трябва ли ти специален повод?
    Ха,ха,ха ти ми ела пък ще ти кажа лично!!!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    В момента тече мана от широколистните видове,не само от дъба.Тече и не само в Странджа,но е в малки количества.Хубавото е,че лъже достатъчно пчелите и малко се кротнаха.Иначе вкусовете според мен варират между сладко за сливи и карамел.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Мислиш, че слънчогледовия мед НЕ Е мед. Така ли.....хи хи хиииии

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •