В крайна сметка вчера като ги отворих открих как се мъчат да убият новата майка,едвам я спасих.След поредния час търсене намерих старата майка,една малка опърпана с големината на пчела.Махнах я и по късно придадох новата.Само не разбрах как така спря да снася другата и се сви и стана такава малка,може да съм начинаещ ама не съм сляп беше си нормална големина.И защо не направиха самосмяна щом тази излезе калпава?
Здравейте днес прегледах горния магазин на 10 рамков Дадан блат и видях че една пита е запечатана на 100% други 2 или3 на по 30%.Предполагам че долния магазин е малко по добре.Въпроса ми е дали да се пробвам да източа малко мед или да чакам.
Едва ли ще напълнят първо долния,ако и двата магазина са сложени по едно и също време. По-добре изчакай да запечатат горния магазин и тогава да въртиш,не е нужно да ги притесняваш излишно!
Няма да сгрешиш .
Колкото до акацията всички я изпуснахме , но не бе наша грешка , а метеоусловията .
Здравейте,От тази година гледам Лр кошери .Искам да ви питам изгравих полдника,сега какви рамки трябва да слагам .Стандартни магазини или тази който са за кошери лр?
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))