Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6774

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    При мен семействата са средна хубост в момента на 2 корпуса и 1 магазин някъде. Имаше сериозен спад според мен от роевото, но може и да са им помогнали и постоянно кръжещите селскостопански самолети. Сега се възстановиха, но ги няма тия пчели от миналата година на 2 корпуса и 3 магазина. С 20те отводки подсилих по слабите и сега всички са почти еднакви по сила. Иначе валя хубав дъжд преди ден и вече чакам слънчогледа.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    При мен семействата са средна хубост в момента на 2 корпуса и 1 магазин някъде. Имаше сериозен спад според мен от роевото, но може и да са им помогнали и постоянно кръжещите селскостопански самолети. Сега се възстановиха, но ги няма тия пчели от миналата година на 2 корпуса и 3 магазина. С 20те отводки подсилих по слабите и сега всички са почти еднакви по сила. Иначе валя хубав дъжд преди ден и вече чакам слънчогледа.
    Ник ,хубаво е че чакаш слънчогледа .Но ако е като при мен ,не му се надявай . МЕЛЕЗ !!!!! Само прашец ,нектар –ниц . А така му точех зъби ,след като кориандъра се провали .Впрочем да спра да се оплаквам ,че гледам коректора по мненията , също участва в темата и няма никакви проблеми с пръсканията ,кой да му събира медец , въобще няма никакви проблеми .Шапка на тояга ......... Дано при теб слънчогледа да е нектародаен ! За мен тази година си е загубена за мед.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Ник ,хубаво е че чакаш слънчогледа .Но ако е като при мен ,не му се надявай . МЕЛЕЗ !!!!! Само прашец ,нектар –ниц
    Ей с това ми развали съня.

И аз го чакам и се надявам да не е като твоя, но си имам едно притеснение.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Ей с това ми развали съня.

И аз го чакам и се надявам да не е като твоя, но си имам едно притеснение.
    От мен –остани само с притеснението .Напълни поне по 2 магазина с мед от кошер .От сърце ти го пожелавам .А и на всички прочели тези редове !

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    От мен –остани само с притеснението .Напълни поне по 2 магазина с мед от кошер .От сърце ти го пожелавам .А и на всички прочели тези редове !
    Благодаря за пожеланието, че ако не съберат нищо, ще е доста минусова година. Няколко ранни слънчогледа преминаха и в нашия район и не са пуснали нищо. Но надеждата е все още жива, докарали са 4 пчелина около мен което ме кара да мисля че не е МЕЛЕЗ.

Автор
    Регистриран
    06.01.2015
    Днес повъртях малко и изкарах половин тенеке от 4 броя. От рапицата половин и сега половин скалъпихме едно тенекенце. Слънчогледа сега започва да цъфти, има още един блок не много голям за след 2-3 седмици.Принос има някакъв, ама не ходих до слънчогледа да видя от него ли е. Като цяло складират повече долу в плодника. Аз лично съм се настроил това да е за тази година откъм мед, но дано ме изненадат.

Ачка ти изкара ли нещо от липата,защото при мен кръгла нула? Въздушно сме горе- долу близо на 10-на км и питам за да сравня.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •