Цитат Първоначално публикувано от радо Виж публикацията
Първо това което съм написал в предния пост се отнася конкретно за показаното на снимката и информацията е с цел единствено за обща култура понеже и аз съм си задавал същия въпрос като теб и съм получил тази информация.Сега ти на кого ще повярваш си е твои проблем но логиката е такава - във ветровито време не се пръска с техника по въздух, дори когато се отнася за хербициди, както е в момента е опасно да се пръска и с наземна техника и в краен случай трябва да се оставя голямо разстояние от границата със съседния имот.От икономическа гледна точка как го виждаш един арендатор да хвърля пари за пръскане и препарат на вятъра та той ще фалира доста бързо.Това със рапицата изобщо не го вярвам защото тя няма нужда от пръскане по това време с хербицид, как мислиш ще вирее ли нещо при тази гъста и висока рапица.
Писах и преди не е само царевицата, така е от бурена до прасковите. Но колкото е по близко до рапицата е повече изгоряло. Човека няма за какво да ме лъже, при мен няма загуби, при него е зле хиляди декари са изгоряли заради безсилието на държавата.