Е шо па да си трайкат? Тука сме у местото за бърборене, секи може да анализира и коментира без да си вади дипломите. Начи по същество - ако имаш амброзия за продаване, цената скача шоково. Щото Народа се шашка, спира да купува от аптеката и минава на народна медицина. Ония с картела па въобще изчезват, отиват да продават кисели краставички, може и ахтомати. Мога и още, ама чакай да чуем Колегията какво ще каже...
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Е не иска бигчо да се меси, а точно тук му е мястото да се изкаже, защото в другите теми се чувства дискриминиран.
Зависи кого питаш
Моето мнение е, че цената ще се покачи, защото UK e вносител, а производството им е смешно. Нашият износ е по-голям от тяхното производство(така да го кажем).
UK винаги е внасял главно нискокачествен мед, а вноса от ЕС е много малко. Този мед се пакетира и продава в ЕС, като "произведено в ЕС и други страни". Митото им беше около 20%, но имаше нещо особено в условията.
Всъщност падането на еврото, прави меда ни по-атрактивен от всякога. А меда, които се продава в долари, става прекалено скъп.
http://finance.yahoo.com/echarts?s=EURUSD%3DX+Interactive#{%22range%22:%225 d%22,%22allowChartStacking%22:true}
Ако питаш някой с други интереси, ще ти каже, че меда ще пада и от утре ще го изкупуват по 1.20 лв/кг. КРИЗА, КРИЗА, КРИЗА!!! ПРОДАВАЙТЕ! ПАНИКА!
На теб ти се струва майтап, ама с тази суша...цената на корнишоните ще е по-висока.С какво ще си пием ракията?!?! Сега и шабленски пипер ако няма...е тогава вече сме в криза.
Моля ти се не прави нова тема ЦЕНАТА НА КРАСТАВИЦИТЕ и ТУРШИЯТА
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Е верно ли бе!? Моите не щат да изкарат амброзия и таман бях решил да вкарам едни пари у лютив пипер:
http://www.blitz.bg/news/article/422831
Демек, инвеститор щех да го играя и сега пак у злато тряа ги държа...
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Ей...и ти ли нямаш какво да си правиш парите?!?!
Аз съм си купил 30 тона жълт пясък и мисля цяло лято да го продавам на Златните. Ха намери си жълт пясък на плажа! НЯМА! Дефицитна стока е!
Изключително ми е приятно да обсъждаме цената на краставиците, лютите чушки и жълтия пясък, но...трябва да излизам.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Голяма тишина е настанала в интернет пространството,дано да бръмчат центрофугите от липата и слънчогледа дето е цъфнал вече)))
Заблудил си се? Говорят си ама само двама...
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))