Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 138 от 239 ПърваПърва ... 3888128136137138139140148188238 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,371 до 1,380 от общо 2387
    Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Същите са, тава е ДБ с магазини.
    Как го видя ДБ? Нещо не им схващам на системата.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Как го видя ДБ? Нещо не им схващам на системата.
    Долния корпус е ДБ, а нагоре са магазини. Той не стигна до долу, за'да'видиш големите рамки.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Долния корпус е ДБ, а нагоре са магазини. Той не стигна до долу, за'да'видиш големите рамки.
    Аз ги виждам всичките магазинни. Да не се слагат 2 мазина и в тях плодникови рамки?
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Аз ги виждам всичките магазинни. Да не се слагат 2 мазина и в тях плодникови рамки?
    Ще ти купя очила :-) :-) :-) , ти не виждаш това което виждам аз. Различават се на външен вид.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Ще ти купя очила :-) :-) :-) , ти не виждаш това което виждам аз. Различават се на външен вид.
    Другата седмица като дойда, ще ми покажеш. Изобщо никаква разлика не виждам.
    Ърнест Хемингуей

Загледай се по-добре. Долния корпус е различен. Не мога да преценя дълбочината но е с 2 ръкохватки.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Загледай се по-добре. Долния корпус е различен. Не мога да преценя дълбочината но е с 2 ръкохватки.
    Долния е ДБ корпус, имам ги същите.

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Време е да се похваля два дена вадя мед от детелина и глушина бистър и прозрачен страшно ароматен,почти всички семеиства са запечатали по 2 магазина а рекордьорките по 3 раните роеве се отчетоха и те с 1 .Странжа планина като дава дава яко ако даде и малко мана годината ще е супер богата.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Долния е ДБ корпус, имам ги същите.
    Много съм любопитен каква е структурата на стените на тези пластмасови кошери. Имат ли някакви топлоизолационни качества, подобно на полистиренните? Плътни отливки ли са, или имат някаква клетъчна структура за олекотяване поне? Защо този човек от клипа просто не ги продуха с духалка като останалите промишлени пчелари, ами си играе с тая пчелогонка?
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Много съм любопитен каква е структурата на стените на тези пластмасови кошери. Имат ли някакви топлоизолационни качества, подобно на полистиренните? Плътни отливки ли са, или имат някаква клетъчна структура за олекотяване поне? Защо този човек от клипа просто не ги продуха с духалка като останалите промишлени пчелари, ами си играе с тая пчелогонка?
    Плътна отливка на две части и са на принципа на дограмата/стъклопакет/, леки са и в сравнение с стириопорните нямат никаква разлика. За това, че не ги издухва, само той си знае, аи и няма смисъл ако има десетина кошера.

Страница 138 от 239 ПърваПърва ... 3888128136137138139140148188238 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •