Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Матеев, позволи ми по този въпрос да не ти вярвам. Твоето мнение не е обективно и много колеги отдавна го разбрахме. Само ще ти преведа един пример. Миналата година като сринаха цената ти се раздаваше и обесняваше как няма смисъл да не се продава в опит да вдигнем цената, как се печелело ако не задържаш произведена стока и т.н. и т.н. Големи лекции бяха. Скоро забравил калко разпалено ни агитираше сподели че не си си продал всичкия мед и днес (или вчера) пак го повтори.
    Не знам каква игра играеш, но определено си мисля че ще ти излезе крива сметката.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    ......Не знам каква игра играеш, но определено си мисля че ще ти излезе крива сметката.
    Никаква роля не играя. Просто имам пазарно мислене. Старая се да филтрирам чистата информация от морето с дезинформация, и на база на това да си вземам собствените си търговски решения. Тези решения се променят с времето, защото се променя и самата информацията.

Така че не ми вменявай всички земни грехове и не ми пиши какво съм казал преди 2 или 5 години. Казвал съм много неща в миналото, и всяко едно от тях се е базирало на наличната към него момент информация.

Единствената ми грешка е, че се опитвам да ви кажа каква е според мене истината на базата на моите пазарни анализи, но вие сте глухи да я чуете и слепи да я видите. Това обаче си е ваше право, така че нищо лошо не се е случило. Вие си мислите, че аз съм заблуден, а аз си мисля, че вие сте заблудени. Едната от двете страни ще познае и ще стане по-богата, а другата сгрешилата ще стане по-бедна. Това също е нормално - всеки сам си бере плодовете на собствените си заблуди, решения и действия.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    И как правш пазарен анализ като сравняваш цена на мед с антибиотици и захарен сироп намиращ се на десетки хил. киломтра с твоя мед отговарящ на мега строгите евро изисквания добиван в сърцето на България и намиращ се на склад в Европа. Ако така си взимаш бизнес решенията .....

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Някой има ли данни какви са квотите за износ на мед от БГ за ЕС, и кой заема тези квоти?

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Някой има ли данни какви са квотите за износ на мед от БГ за ЕС, и кой заема тези квоти?
    Не мисля че има такива квоти. Те са за държави извън ЕС.

Забранен
    Регистриран
    25.09.2015
    За январь-март 2015 года Украина экспортировала мёда на сумму, тыс.долл.:
    США 7750
    Германия 5244,
    ІПольша 1517,
    другие 4608,
    Всего 19118 тыс.долл.,
    общее количество 7818 тонн
    по средней цене 2,45 долл.США/кг.
    В 2015 году Украина импортировала из Чехии 6 тонн мёда на сумму 22 тыс.долл. по цене 3,67 долл./кг

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •