Не съм чувал, някой да е пострадал от смок. Никога до сега не съм убивал змия и бих го направил. Чувал съм, че където има пчели, има и змии. Не знам, дали е вярно. При мен не съм виждал смок, за сега.
Не съм чувал, някой да е пострадал от смок. Никога до сега не съм убивал змия и бих го направил. Чувал съм, че където има пчели, има и змии. Не знам, дали е вярно. При мен не съм виждал смок, за сега.
Пчелина съм го направил като лунен пейзаж поради тази причина всичко що мръдне да се вижда и на помошниците съм казал да си гледадт в краката защото освен смоци има и други змии. Не искам да убивам полковника жал ми е. Ще намеря начин да го махна от там като знам колко мишока е изял да порасне толкова.
Благодарности на колегата Preslav
Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу
Кой каза "Умно село"? Умната, ей...
https://www.youtube.com/watch?v=lUekh6bMKJ8
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Смока е безобидно животно и не може по никакъв, ама по никакъв начин да навреди на човек. Време е да опровергаем легендите на нашите баби и да обясним на децата си че смока се храни с дребни животинки и най-вече с гризачи. Колега говори с помощниците, обяснявай и с времето мисля че ще свикнат. Остави животното, ами ако утре дойде друг смок.
Тва на усойница ми мяза.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))