Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 18 от 23 ПърваПърва ... 81617181920 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 171 до 180 от общо 221
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Както държавата дава пари на краварите за всяка умъртвена крава, така трябва да заплати и за всяки унищожен кошер. Само така може да се говори за някакво справедливо и равнопоставено третиране на пострадалите!
    Само, че нещата тук стоят по друг начин. В случая няма загинали кошери. Достигат до крайност, но се стараят да се съвземат. Няма как при проверка да се докаже. А това е най удобния начин за властимащите да се изплъзнат. Както и ще стане. Загубите са огромни по мащаб, но никой няма да получи и лев за тия отравяния. Пийте по една студена вода и се молете всичко да приключи.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Само, че нещата тук стоят по друг начин. В случая няма загинали кошери. Достигат до крайност, но се стараят да се съвземат. Няма как при проверка да се докаже. А това е най удобния начин за властимащите да се изплъзнат. Както и ще стане. Загубите са огромни по мащаб, но никой няма да получи и лев за тия отравяния. Пийте по една студена вода и се молете всичко да приключи.
    "Спасението на давещите се е дело на самите давещи се."
    Остап Бендер
    За тия с примиренческата позиция - кладенци със студена вода дал Бог.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    "Спасението на давещите се е дело на самите давещи се."
    Остап Бендер
    За тия с примиренческата позиция - кладенци със студена вода дал Бог.
    Това, че си се нагълтал с фрази като сврака с топли л...а не значи, че нещата ще се оправят с НАСЪСКВАНЕ на пчеларите. Пак казвам: няма с какво да докажеш, че си пострадал от пръсканията. Няма как да ти зачетат загубите, макар и колосални. То е лесно да стоиш от страни на огъня, да хвърляш барут в него и да се радваш на искрите. В един друг пост бях краен, сега съм бил пък с примиренческа позиция. На теб май не може да ти се угоди.

П.П. Що не си гледаш старинките и пенсийката, ами си тръгнал да се разправяш с пчеларските ни несгоди?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    П.П. Що не си гледаш старинките и пенсийката, ами си тръгнал да се разправяш с пчеларските ни несгоди?
    Стааарост - нерадост!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Това, че си се нагълтал с фрази като сврака с топли л...а не значи, че нещата ще се оправят с НАСЪСКВАНЕ на пчеларите. Пак казвам: няма с какво да докажеш, че си пострадал от пръсканията. Няма как да ти зачетат загубите, макар и колосални. То е лесно да стоиш от страни на огъня, да хвърляш барут в него и да се радваш на искрите. В един друг пост бях краен, сега съм бил пък с примиренческа позиция. На теб май не може да ти се угоди.

Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Стааарост - нерадост!

Вероятно от Ваша гледна точка сте прави, но е въпрос на начин на мислене и на характер.
    А за Вас имам специален поздрав:

Пускайте си го всяка вечер след третата ракия, действа успокояващо.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Вероятно от Ваша гледна точка сте прави, но е въпрос на начин на мислене и на характер.
    А за Вас имам специален поздрав:

Оффффффф..............започне ли човек да изкуфява му дай само песнички на Васко Кръпката да слуша. Пусни си и Лили Иванова. По ще ти подхожда.

П.П. Хайде да се придържаме към тази тема: Предупреждение от МЗХ за пръскане в почти цялата страна.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Ха, ха, ха та ние си имаме жени да ни успокояват, при теб обаче май тази опция липсва.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ха, ха, ха та ние си имаме жени да ни успокояват, при теб обаче май тази опция липсва.
    Който, както се уреди

Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Който, както се уреди
    tsc1, какво ще кажеш за избора на Дамянов? Само като го пуснах и се заредих на секундата, а твоето като го пуснах и добре, че съм добре с акъла иначе щях да се застрелям сам.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Оффффффф..............започне ли човек да изкуфява му дай само песнички на Васко Кръпката да слуша. Пусни си и Лили Иванова. По ще ти подхожда.

П.П. Хайде да се придържаме към тази тема: Предупреждение от МЗХ за пръскане в почти цялата страна.
    Лили Иванова ти я отстъпвам! Никога не се е дореждала до плейлистите ми. А иначе с последното съм съгласен. Давайте идеи какво трябва да направят именно пчеларите за решаване на проблема с пръсканията. Защото темата е твърде бедна от към предложения и идеи.
    tsc1, какво ще кажеш за избора на Дамянов? Само като го пуснах и се заредих на секундата, а твоето като го пуснах и добре, че съм добре с акъла иначе щях да се застрелям сам.
    PS Е какво да кажа - всяко поколение с вкусовете си! Няма лоша музика. Мацките от клипа са добри, но твърдостта на рока ми идва малко в повече. Не си падам по "металургията".
    А Васко ти го пуснах заради текста, заслушай се. Ти си интелигентен човек и се надявам да ме разбереш.

Страница 18 от 23 ПърваПърва ... 81617181920 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •