Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 16 от 23 ПърваПърва ... 61415161718 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 151 до 160 от общо 221
    VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Току що ходих на пчелина на обход.Бради на прелката огромни.Ако дойде някой и ми каже как да ги затворя и не ги изморя от задушаване ще му стисна ръката
    Смени си кошерите, за да го избегнеш този проблем за напред. Сещам се за варианта-отгоре слагаш мрежа за комари с един ластик да го държи и махаш капака и таблата. Може да добавиш и един, два магазина още, да имат място.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    в момента са на 2 магазина но това за таблата е идея и то много добра.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от galin_f Виж публикацията
    Упрека ми не е насочен към никои от форума, пчелар и най-малко към теб лично. Дори съм отправял и скромни похвали. Извинявам ти се! Но и си го изтъкувал неправелно. В момента на всички ни е напрегнато и нервно.
    Знам какво е да се бориш с държавата и чиновници изпитвал съм го лично и продължавам да го изпитвам.
    Аз също съм личност която не търпи държавни тъпотии и ако не се занимавах основно с друго щях да съм деен по темата, но за съжаление калкулатора показва днес за какво ще си използвам денонощието. Имам приятел които е близък с директора на БАБХ Стара Загора още първия ден го чухме и разбрах, че не го мисли много и няма да мога да отделя време за дълга офанзива която правиш ти. Отговора му беше, че още няма точни планове и бля, бля политически изрази. Звънял съм и другъде но не ми се разправя.
    Проблемът е че чиновник не си върши навреме работата и просто я няма информацията.
    Иначе и в министерството мога да се обадя и на Живко кмета и на военните от противовъздушна, но проблемът е че само ще си приказваме общи приказки защото това което търся го няма. Да не забравяме че освен познати всички тези също са чиновници. Прави се в последния момент.
    Поздравления на всеки направил нещо по въпроса и помогнал дори и с малко.
    Ще се радвам като приключи одисеята независимо с какъв край да почерпя, дори и да се включа във финансовите разходи.

Не сме врагове, че да се нападаме. В момента врага ни е общ.
    До 22-23.06 ще е така. Нервите ще са опънати до край. Мръсни гадове. Залагат живота на цялото ми семейство " на карта" заради бездушието си и нежеланието да си свършат работата.
    Поздрави.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Снощи ме предупредиха, че днес и утре, ще продължат пръскането около мен. В момента пръскачката ръси около селото, но като гледам няма да успее да напръскани и утре пак ще трябва да моря пчелите в тая жега.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Смени си кошерите, за да го избегнеш този проблем за напред.
    Ееее как бре, туй да не са долни гащи.

Наблюдател
    Регистриран
    09.10.2014
    Пчеларски район
    гр.Пловдив
    И при мен е същата работа тая сутрин във 04,00 бради големи не можах да ги прибера и не ги затворих

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Летателните планове стават все по безумни. Два дни не можеха да покрият една тънка ивица върху Обрутище. Преди това два дни едвам свършиха долното течение на Марица. Сега ако забелязахте за утре какви огромни площи дават, а вече имам и за понеделник и пак такива огромни площи дават. Ето плана за понеделник 20.06.
    Прикачени файлове Прикачени файлове

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    И при мен вече трети ден пръскат. Вчера даже бяха два самолета. Колегите като получат информация ми звънят, но това е общо взето малко преди излитане на самолета. Добре че поне за втория и третия ден ме предупредиха от кметството. Проблема е,че пръскат всичко наред, а в момента има доста състояща растителност включително и слънчоглед. Ще видим в следващите дни какви ще са щетите.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Току що разговарях с колега в обявен район за пръскане за днес. Самолетите са там. Имало и един хеликоптер. Пръскало се наред. Неговите думи бяха "движат се като комбайн". Така че може да се вярва на плановете които ми дават. Следете информацията и взимайте мерки.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев Виж публикацията
    И при мен вече трети ден пръскат. Вчера даже бяха два самолета. Колегите като получат информация ми звънят, но това е общо взето малко преди излитане на самолета. Добре че поне за втория и третия ден ме предупредиха от кметството. Проблема е,че пръскат всичко наред, а в момента има доста състояща растителност включително и слънчоглед. Ще видим в следващите дни какви ще са щетите.
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Току що разговарях с колега в обявен район за пръскане за днес. Самолетите са там. Имало и един хеликоптер. Пръскало се наред. Неговите думи бяха "движат се като комбайн". Така че може да се вярва на плановете които ми дават. Следете информацията и взимайте мерки.
    Не знам какви мерки ще вземете, но картинката е ужасяваща не в момента когато пръскат, защото не виждате последствията веднага, а след това, когато детелината която сте изкосили гладко оживее от пълзящи пчели.

Страница 16 от 23 ПърваПърва ... 61415161718 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •