Упрека ми не е насочен към никои от форума, пчелар и най-малко към теб лично. Дори съм отправял и скромни похвали. Извинявам ти се! Но и си го изтъкувал неправелно. В момента на всички ни е напрегнато и нервно.
Знам какво е да се бориш с държавата и чиновници изпитвал съм го лично и продължавам да го изпитвам.
Аз също съм личност която не търпи държавни тъпотии и ако не се занимавах основно с друго щях да съм деен по темата, но за съжаление калкулатора показва днес за какво ще си използвам денонощието. Имам приятел които е близък с директора на БАБХ Стара Загора още първия ден го чухме и разбрах, че не го мисли много и няма да мога да отделя време за дълга офанзива която правиш ти. Отговора му беше, че още няма точни планове и бля, бля политически изрази. Звънял съм и другъде но не ми се разправя.
Проблемът е че чиновник не си върши навреме работата и просто я няма информацията.
Иначе и в министерството мога да се обадя и на Живко кмета и на военните от противовъздушна, но проблемът е че само ще си приказваме общи приказки защото това което търся го няма. Да не забравяме че освен познати всички тези също са чиновници. Прави се в последния момент.
Поздравления на всеки направил нещо по въпроса и помогнал дори и с малко.
Ще се радвам като приключи одисеята независимо с какъв край да почерпя, дори и да се включа във финансовите разходи.
Не сме врагове, че да се нападаме. В момента врага ни е общ.