Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
5. Не бива да се отрича факта, че МЗХ този път прави много повече за уведомяването на пчеларите с цел минимизация на загубите, но то не може да надскочи сянката си, процедурите по известяване са бавни и неефективни именно поради работата "на ръка".
.
Министерството започна да оповестява едва когато се започна да се шуми около тия пръскания. Къде беше то когато Гогол преди два месеца сподели, че измират пчели, къде беше когато преди месец и повече моите пчели започнаха да измират, къде е то когато Рости каза, че измират пчелите. Тогава си пръскаха и се надяваха да се размине, че ние няма да се усетим. Ха дано, ама надали? Усетихме се. Аз лично не съм получил никакво предупреждение от когото и да е било. Пчеларите около мен и ни най - малка представа си нямат какво се получава и защо им измират пчелите. Кой да им каже? Когато им показвам сините букви на Матеев, гледат като малоумници и не вярват, че всичко това им го причинява държавичката, която както винаги са я изненадали.....да не навлизаме в полемики.