Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
Дони продава Бъкфаст. Самата марка си е с ранг на Мерцедес и за да се продава добре, трябва да има и цената на Мерцедес. Самият аз съм го съветвал за това, защото за него това е правилната маркетингова стратегия. Никой няма да повярва, че един Мерцедес е Мерцедес, ако се продава в ценовия сегмент на евтините масови автомобили.

При мене е друго - аз се опитвам да продавам Москвич (Българска медоносна) и никой няма да повярва, че един Москвич може да струва колкото един Мерцедес, дори и да е по-качествен от него.

Осъзнаваш ли къде е разликата? Разликата е в това, че на мнението на купувачите опаковката (марката) влияе много повече от реалните качества на самата стоката. Ха-ха .... всяка една жена може да пържи много хубави картофи, но въпреки това всички (особенно децата) предпочитат да отидат да ядат скапани и скъпи пържени картофи в Макдоналдс.
Ще си позволя отново да не се съглася съвсем с теб. Имам 3 годишен опит с майки от Дони и отново ще кажа, те си заслужават цената. Ще кажа също и това, че те с нищо не превъзхождат моите СВИЩЕВИ мелези. През тези години, даваха точно толкова мед, колкото и останалите ми семейства. Дори рекордорите през годините винаги бяха семейства с мои майки. Какво като през Февруари имаха почти двойно повече пило от останалите? Трябваше да им слагам питки за да не умрат от глад, за разлика от останалите. А в началото на акацията, моите си, ги бяха настигнали. Жалко че пашата се провали, за да направя още едно сравнение. След това последва избягал рой точно с майка ВВ, а моите си ме чакаха. Дали ще си купя отново майки от Дони. Да възможно е, точно толкова, колкото и от теб или от Софрон или от Словения или от където и да е другаде. Няма причина да не го направя отново.