Полското нуклеусче е почти същото отвътре като това на твоята снимка. Дори така като го гледам и размерите май са едни и същи. Вече е ясно откъде са копирали поляците - ха-ха .....Аз пък реших да копирам от поляците и в моето нуклеусче вътрешните размери са идентични с тези на полските. Идеята ми беше да имам съвместимост на ниво рамки - полските да стават на моето сандъче и обратното. С две думи - твоята снимка, полското сандъче и моето сандъче са идентични по вътрешни размери.
На тебе моя обем ти изглежда по-голям защото рамките ми нямат странични летвички и освен това съм ги заредил с восъчни основи с размеро 9х9 сантиметра, а трябваше да са 10х10 или дори 11х11 см. Другото е, че в моя обем няма ваничката за течна храна, и затова изглежда по-голям. Това място обаче аз го заемам с чашката за кафе, така че всичко си остава същото.
Колкото до твърдата храна - нея просто съм решил да я слагам на дъното върху парче найлон. Мога да измисля и някаква елементарна стойка и да я слагам от двете страни на чашката, но засега не мисля, че конструкцията има нужда да бъде усложнявана. Все пак най-важното в нея е да бъде безкрайно евтина и да може да се изплати само с производството на една единствена майка. Втората майка вече трябва да е на печалба.

Аз пък реших да копирам от поляците и в моето нуклеусче вътрешните размери са идентични с тези на полските. Идеята ми беше да имам съвместимост на ниво рамки - полските да стават на моето сандъче и обратното. С две думи - твоята снимка, полското сандъче и моето сандъче са идентични по вътрешни размери.
Цитат