Според мен една част от кучето е в млада майка на една зима+яко разширение.Тази година от 30бр. 7 са в роево и всичките с майки от 2014г. имам и други майки от 2014 +късни отводки от 2015г. за сега все още не са влезнали в роево (това разбира се не значи че няма да ме изненадат има време).
DSC_9413.jpg
Едно ройче ми излезе миналата г. на 30-ти август!!! в 18ч. Бях на двора, като чух да бръмчат много пчели и помислих, че е нападение, хукнах към кошерите, и виждам как кълбото вече се захваща полека-лека на един клон на ябълката. На другата сутрин го смъкнах - едвам 3 ЛР рамки, и е живо и здраво в момента - оцеля напук на всичко!!!
Ами не знам какво да кажа то тези насекоми непрекъснато ме изумяват тъкмо си помисля че съм научил А-Б-В-то за тях и ще мина 1 клас и те вземат че направят нещо и ме върнат на поправителен и айде пак в 1 клас.
Абе голями калпазани са и като си наумят нещо твърдо си действат по въпроса и ако човек е по лабав като мен няма управия.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))