Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    20.03.2016
    Колега,малко късно но все пак искам да поздравя абитюриентката , теб и цялото ти семейство със следния цитат:"
    За всеки край има едно ново начало
    и всеки изминал спомен, е мечта напред" Пожелавам най-вече здраве и успех за напред. Обожавам темата "бърборене" , но само с удоволствие чета,но не мога да взема участие. Тъй като бях много деликатно обидена от колегата от БАКАДЖИКА .Понякога пиша неподготвена за което съжалявам.Но на него не му прави чест "лютият език".Правя му евала за НАУКАТА ,но все пак ,ако може да бъде по-деликатен със начинаещите пчелари.Поздрави на "бърборковците".

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jenia Виж публикацията
    Обожавам темата "бърборене" , но само с удоволствие чета,но не мога да взема участие. Тъй като бях много деликатно обидена от колегата от БАКАДЖИКА .Понякога пиша неподготвена за което съжалявам.Но на него не му прави чест "лютият език".Правя му евала за НАУКАТА ,но все пак ,ако може да бъде по-деликатен със начинаещите пчелари.Поздрави на "бърборковците".
    Нежни създания сте Вие жените. Докачливи, обидчиви. Все пак, малко сте тук и би следвало да Ви уважаваме или по-скоро да сме по-премерени с думите, че... Предполагам, че ще ти се извини.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Тъй като бях много деликатно обидена от колегата от БАКАДЖИКА .
    Ако е този колега за когото си мисля той според мен е с много практичен опит и трезва мисъл и човек доста може да научи от него, но наистина действа в стил Макаренко (метод който между другото доказал се със своята ефективност).
    Ще използвам цитати на шопите

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Женя за да не стане недоразумение имах в предвид че трябва да сме по корави и дървени и да не се отказваме лесно:
    -Оти да се косиме като че ни мине.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Лятото наближава и повече ми върви бирата, джина с тоник и гръцката мастика! Комшиите отвориха рибарницата, и пържат риба всякаква. А в месарницата бъркат кайма за кюфтета- стават жестоки. А и я оставят да престои една вечер. Но когато станат сърцата, съм приготвил да им предложа едно овче сиренце. То сега зрее. Така! Чакам само кандидат плажисти- пчелари авантюристи да оглеждаме красивите рускини! И още по хубавите родни хубавици! Наздраве! Ако няма мед, ще ядеме мел. Но поне аперитива и мезето ще са истински!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Tянка,да не мислиш,че в събота вечер ще си остана само на пилешка супа.Освен това има и шампионска лига........
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри Снимки0312.jpg‎  

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ако имах оракулски заложби, пчелар ли щях да стана? А отводките Ванка, Ачката ме е учил да ги правя сборни! Мине се не мине и хоп магазинче и отгоре! Защо да храня отводка, като мога да храня семейство?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Ако имах оракулски заложби, пчелар ли щях да стана? А отводките Ванка, Ачката ме е учил да ги правя сборни! Мине се не мине и хоп магазинче и отгоре! Защо да храня отводка, като мога да храня семейство?
    Сборна Тянка правих днес ! 10,30 от един вадя медена пита,от друг прашецова , от набелязания за пило не откривам майката на два тура и се отказвам, и план В от два с белязани майки пило и пчели и накрая самосменен маточник от N-ти кошер ! Вече не съм сигурен от колко сандъка я събрах, но преди малко имаше пчели все още ,а и маточника беше цял ! Една сливовица ще е наградата май ! Наздраве !!!!

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Толкова борба!!!!!!За една сборна отводка. От 10.30,че ти с мечка да се беше сборил,досега трябваше да си врътнал сливовицата,че и мед в тенекии да складираш.....от мечката...

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Колега,малко късно но все пак искам да поздравя абитюриентката , теб и цялото ти семейство със следния цитат:"
    За всеки край има едно ново начало
    и всеки изминал спомен, е мечта напред" Пожелавам най-вече здраве и успех за напред..
    Jenia, никога не е късно за добра дума! Благодаря за пожеланията!
    п.п. Включвай се когато си пожелаеш в темите и да не ти пука! Поздрави и НАЗДРАВЕ!
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •