Матеев вече поне 10-ти път я чета тая лекция. АБСОЛЮТНА ДЕМАГОГИЯ. Навързваш някакви неща логически ама реално нещата не са съвсем така.
Матеев вече поне 10-ти път я чета тая лекция. АБСОЛЮТНА ДЕМАГОГИЯ. Навързваш някакви неща логически ама реално нещата не са съвсем така.
Интересна статия показва тенденцията и човека хубаво обяснява 120кошера по 40-60кг. мед и хоп готово гушваш 25хил.лв и шапка на тояга
ама ако разделиш от графиката за 2015г. броя на кошерите и добития мед се получава 15кг. и 15 по айде 4лв. го сложи =на 60лв. на кошер печалба ама не чиста
тука има захар ама тя поскъпна заради малкия сечко ли беше големия ли беше ама някъкъв ураган или тайфун или нещо си там имаш основи ама като купуваш основи няма внос от Украина има само ако продаваш восък имаш лекарства имаш подбуди имаш бензин имаш рамки, кошери, и т.тн. и т.н.
Ама за мен остава удовлетворението от работата ми с пчелите щото е благородна (Айщаин казал че няма пчели няма популация на хомосапиенс а дали го е казал е друг въпрос).
Ама поне родата и приятелите ядът хубав мед на безценица а аз че съм на минус е друг въпрос.
12294684_976565535764997_694218389990806785_n.jpg
Всичко е тук![]()
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))