Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    25.08.2011
    Ножа каква марка е?

Потребител
    Регистриран
    25.08.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Кръстев Виж публикацията
    Ножа каква марка е?

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Иначе сменя канализацията. Шахтите стоят без капаци. Напълниха се с камъни! Втора година шофирам офроуд, и три пъти сменях предница. Не правят улиците една по една, а всички наведнъж. Ама асфалта все не идва, и не идва. Успокоявам се с мисълта, че тези дето ги усвоиха милионите, поне са мноооого добре. Евала, да сте живи и здрави! И през настоящата година, да вземете още повече многомилионни общински поръчки. Да си ги харчите със здраве!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Исках да пренасям личинки, за да си произведа майки. Но, оказа се .че за сега не е необходимо. Вече разполагам с всички видове маточници. Дори направо с готови майки. В единия се прескачаха вътре като зайци. Колегите, които твърдяха отрано, че годината е ройлива се оказаха прави! Голям купон- за пчелоядите също.

Потребител
    Регистриран
    25.08.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Кръстев Виж публикацията
    Каква марка е ножа?

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Брат ми днес прескочи на неговите. Рапицата която не успяхме да извадим са я изяли, но са започнали да носят от детелината.

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Брат ми днес прескочи на неговите. Рапицата която не успяхме да извадим са я изяли, но са започнали да носят от детелината.
    Аз днес въртях рапицата, но ми направи впечатление друго. Изрязох СР, на някой кошери и о изненада няма акари на търтиевото пило! А миналата година имах, но тази взех строги мерки и напролет даже не третирах!
    Имах два с доста роеви маточници смених си майките на два кошера и направих три отводки. Понеже празните кошери ми свършиха, някой ако иска отводки да свирка. След като майката се оплоди и пронесе ще ги продам!

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Тъкмо се оправи времето, и ми дойде време за почивка! Въпреки, че и днес го показаха дъждовно- в момента дори става за плаж! Така че, сега се чудя- ракия ли да пия, бира ли? Или, да тръгвам за пчелина? След като цяла седмица не даде време?

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Брат ми днес прескочи на неговите да ги подхрани, но се отказал. Повдигнал на няколко таблите, а те кажи речи пълни с мед. Някой събрали 2-3 магазина, че се наложило да слага още магазини отгоре. Меда би трябвало да е от детелина.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •